Dentons eerste Official Partner van World Padel Tour Amsterdam Open

Dentons heeft zich voor drie jaar verbonden aan World Padel Tour Amsterdam Open en het Plaza Padel. Dentons is de eerste officiële partner van de World Padel Tour Amsterdam Open.

Delen:

Links: John van Lottum (co-owner Plaza Padel), rechts: Marien Glerum (Benelux Managing Officer Dentons)

World Padel Tour Amsterdam Open en Dentons’ visies sluiten naadloos op elkaar aan, vertelt het advocatenkantoor. Innovatie, ondernemerschap en de durf om zaken anders te doen zijn belangrijke waardes voor het event en haar kersverse partner. Vooral voor Dentons is de match met World Padel Tour Amsterdam Open een logische. “Als organisatie groeien wij hard, zodat we onze cliënten in Nederland en wereldwijd hoogstaande
diensten kunnen aanbieden. Onze cliënten en medewerkers waarderen onze visie om het advocatenkantoor van de toekomst te zijn. Dit past goed bij de dynamische en toegankelijke sport padel en het World Padel Tour Amsterdam Open biedt ons een groot scala aan mogelijkheden om dit
verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we via het partnership met Plaza Padel ruimschoots mogelijkheden om met onze relaties, en als collega’s onder elkaar, actief te zijn op de baan en zo relaties te versterken’’, zegt Marien Glerum, Benelux Managing Officer van Dentons.

Marc Kuijper, Netherlands Managing Partner, voegt toe: “Bij Dentons hebben we de unieke ambitie om het advocatenkantoor van de toekomst te zijn, wetende dat wat vandaag goed is, morgen niet meer volstaat. Daarom dagen wij voortdurend de status quo uit om met nieuwe, innovatieve ideeën waarde te creëren voor onze cliënten. Door de recente-, en te verwachten verdere groei van padel past deze sport heel erg goed bij waar wij als vooruitstrevend kantoor voor staan.”

John van Lottum, toernooidirecteur van de Amsterdamse editie, beaamt de woorden van Marien Glerum en Marc Kuijper: “We zien dat padel steeds groter wordt, ook in de zakelijke markt. Zakelijke relaties spreken bijvoorbeeld af op de padelbanen en ook bedrijfstoernooien worden steeds populairder. Zo zien we bij Dentons een mooie mix van mannen en vrouwen die samen werken en nu ook samen padellen. We zijn enorm trots dat een internationale spelers als Dentons zich heeft verbonden met ons toernooi en de jonge, bruisende sport. Samen gaan we een nog grotere boost geven aan padel in Nederland en zorgen we dat deze eerste in september en de volgende edities van de World Padel Tour Amsterdam Open voor bezoekers en partners een onvergetelijke ervaring wordt.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven