Dentons

The law firm of the future is here

Dentons is ‘s werelds grootste global advocatenkantoor met bijna 6.000 advocaten op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen. Het Dentons kantoor in Amsterdam is sinds 2017 qua omvang met meer dan 60% gegroeid naar ruim 100 advocaten, notarissen en fiscalisten die samen een full-service praktijk vormen.

Polycentrisch

Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de vrijdagmiddagborrel, sportteams en jaarlijkse uitjes.

Diversity & Inclusion

Dentons staat voor diversiteit en inclusiviteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen.

Werken bij Dentons

Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op één van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons twee maanden en wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast doe je juridische ervaring op door mee te werken in de praktijk.

Naast de student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden als werkstudent.

Aan onlangs afgestudeerde rechtenstudenten bieden wij een plaats aan als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Solliciteren

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te werken bij Dentons? Neem dan contact op met een van onze recruiters via recruitment.amsterdam@dentons.com, of klik HIER voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Dentons

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal

Vacatures bij Dentons

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Dentons

Scroll naar boven