Dentons

Challengers accepted

Dentons is ‘s werelds grootste advocatenkantoor met ruim 12.000 advocaten op meer dan 200 locaties in meer dan 80 landen. Het Dentons kantoor in Amsterdam is de afgelopen vijf jaar qua omvang met meer dan 60% gegroeid naar ruim 100 advocaten, notarissen en fiscalisten in 2021 die samen een full-service praktijk vormen.

Polycentrisch
Een van de kenmerken die Dentons uniek maakt is ons polycentrische karakter: we hebben geen wereldwijd hoofkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze bedrijfsvoering. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur die in Nederland bestaat uit gemotiveerde collega’s, inhoudelijke- en persoonlijke opleidingsmogelijkheden, verschillende commissies, de (online) vrijdagmiddagborrel, sportteams, en jaarlijkse uitjes.

Diversity & Inclusion
Dentons staat voor diversiteit en inclusiviteit van onze collega’s, cliënten, en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen.

Innovatie
Op het gebied van innovatie maakt Dentons gebruik van geavanceerde technologieën die belangrijk zijn voor de toekomst van de advocatuur. Zo hebben we onder andere Nextlaw Labs gecreëerd, het wereldwijde samenwerkingsplatform voor innovatie gericht op het investeren in, ontwikkelen en inzetten van nieuwe technologieën om de advocatuur te transformeren. Daarnaast is er ook Nextlaw Ventures, een baanbrekend investeringsvehikel in legal-tech, die investeert in verschillende start-ups, maar ook Nextlaw In-House Solutions, een denktank van voormalige general counsel die cliënten kunnen bijstaan.

Werken bij Dentons
Wil je een student-stage lopen en je oriënteren op één van de vele rechtsgebieden? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons twee maanden en wij zorgen voor goede begeleiding. Je gaat mee naar zittingen, besprekingen, lezingen en jurisprudentie lunches. Daarnaast doe je juridische ervaring op door mee te werken in de praktijk.

Naast de student-stage bieden wij getalenteerde studenten in hun master de mogelijkheid om voor minimaal 2 dagen per week bij ons te komen werken voor een periode van een aantal maanden als werkstudent.

Aan onlangs afgestudeerde rechtenstudenten bieden wij een plaats aan als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien.

Solliciteren
Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om te werken bij Dentons? Neem dan contact op met een van onze recruiters via recruitment.amsterdam@dentons.com, of klik HIER voor een overzicht van onze huidige vacatures.

Dentons

Gustav Mahlerplein 2
1082 MA Amsterdam

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal

Vacatures bij Dentons

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Artikelen over Dentons

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top