Dentons lanceert combinatie met Paz Horowitz Abogados in Ecuador

Dentons heeft de eerder aangekondigde combinatie met het Ecuadoraanse advocatenkantoor Paz Horowitz Abogados ('Paz Horowitz') gelanceerd. Op dit moment werken negen partners en 32 advocaten vanuit Quito en Guayaquil voor Dentons Paz Horowitz.

Delen:

Dentons Paz Horowitz heeft een sterke praktijk op het gebied van intellectueel eigendom, anticorruptieonderzoek en compliance, corporate en M&A, mijnbouw, energie en luchtvaart. Daarnaast zijn de advocaten erkend in Chambers Latin America 2020Latin Lawyer 250Legal 500 en Leaders League 2021. Met de aanwezigheid op de belangrijkste locaties in Quito en Guayaquil, is Dentons Paz Horowitz ideaal gepositioneerd voor cliënten in verschillende praktijken en sectoren.

Op dit moment is Dentons wereldwijd gevestigd op 201 locaties in 81 landen. In Latijns-Amerika en het Caribisch gebied is Dentons nu aanwezig in 28 landen.

 

 

 

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven