Dentons lanceert combinatie met PJS Law in de Filipijnen

Dentons heeft de combinatie met het Filipijnse advocatenkantoor PJS Law gelanceerd. Deze lancering positioneert Dentons om cliënten te bedienen vanuit eigen kantoren in zes ASEAN-landen: Indonesië, Maleisië, Myanmar, de Filipijnen, Singapore en Vietnam. Samen vertegenwoordigen deze landen 83% van het gehele bruto binnenlands product van de ASEAN-regio.

Delen:

De combinatie met PJS Law is het resultaat van een langdurige relatie tussen de twee kantoren. “We streven ernaar om samen te werken met toonaangevende advocatenkantoren die de complexe en genuanceerde behoeften van cliënten echt begrijpen. Onze gedeelde inzet voor het leveren van excellente service in een van ‘s werelds meest dynamische en strategisch belangrijke markten bracht onze kantoren samen”, aldus Elliott Portnoy, Global CEO van Dentons.

PJS Law is een full-service advocatenkantoor op de Filipijnse markt met 59 advocaten en professionals. Het is eigendom van en wordt geleid door een team van twintig partners, van wie zestig procent zich als vrouw identificeert. PJS Law zal de controle behouden over zijn activiteiten, financiën en kantoorleiderschap. Het kantoor staat in de markt bekend om haar expertise op het gebied van energie en infrastructuur, corporate, fusies en overnames, banking en finance, capital markets en dispute resolution, en wordt door de meest invloedrijke juridische en financiële publicaties ter wereld consequent tot de top gerekend.

Dankzij de polycentrische basis van Dentons kan het kantoor op unieke wijze mondiaal en toch diep lokaal zijn met 12.500 professionals op ruim 160 locaties in meer dan tachtig landen over de hele wereld.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven