Alle verwachtingen overtroffen: derde editie TK Challenge Bio Science Parkrun

De derde editie van de TK Challenge Bio Science Parkrun, die eerder deze maand in Leiden plaatsvond, heeft alle verwachtingen overtroffen, zo laat de organisatie weten. "Met een recordaantal deelnemers, een geweldige sfeer en een prachtige bijdrage voor het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) was dit een zeer geslaagde editie!"

Delen:

TK Challenge vertelt: “Dit jaar verwelkomde de TK Challenge meer dan honderd hardlopers. Deelnemers genoten van een vijf kilometer lang parcours over het Leidse Bio Science Park.” Met de run is een bedrag opgehaald van € 9.060,- voor het WAKZ. Deze donatie zal worden gebruikt voor het verbeteren van het comfort en welzijn op de Kinder IC, in de vorm van relaxstoelen. “De relaxstoelen bieden ouders een plek van rust en ontspanning tijdens vaak stressvolle momenten op de intensive care. Bovendien helpt deze stoel bij het bevorderen van de hechting tussen ouder en kind, wat essentieel is voor een snel herstel. Met de totale opbrengst kunnen drie van deze relaxstoelen worden aangeschaft.”

Na afloop van de run werd na geborreld op het buitenterras van BioPartner 5 / De Keet. “Tijdens de events en borrels van de TK Challenge is het gevoel van ‘samen sterker’ goed voelbaar. Je staat daar met zoveel personen in een TK Challenge sportshirt terwijl de cheque overhandigd wordt aan kinderartsen van het WAKZ”, aldus Maarten van Haren, bestuurslid van de stichting. “Dat is waar we het voor doen!”

Inmiddels maakt de TK Challenge zich klaar voor het volgende (wandel)evenement; de ’24 uur voor Issoria’ dat op 12 en 13 september 2024 zal plaatsvinden. Bij deze wandelestafette zal 24 uur achter elkaar een route door Leiden worden afgelegd. De opbrengst van dit evenement is bestemd voor het Leidse Hospice Issoria & Thuis.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven