TeekensKarstens advocaten notarissen

TK, waar wij het voor doen

Vertrouwen houden in de eigen bedrijfsvoering en toekomst; dat is wat wij betekenen voor de bedrijven die zich verbinden aan het vakmanschap van TK. Niet voor niets luidt onze belofte “Zodat u verder kunt”.

Belofte

Dat is ook de belofte die wij aan nieuwe medewerkers maken: verder kunnen en verder komen. Wie weet heb je je doelen al helemaal scherp, wie weet kijk je nog meerdere richtingen op. Welke kant je ook uiteindelijk ook kiest, TK helpt je verder.

Plezier

We zijn een herkenbaar toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor, gericht op 6 sectoren. Bovenal kennen wij een laagdrempelig karakter en is werkplezier een van de belangrijkste kernwaarden binnen TK. Zowel werken met als werken bij TK geeft plezier.

TK

Bij TK zit je niet op de bank en kijk je mee. Bij TK pak je je eigen verantwoordelijkheid en werk je volgens je eigen visie en geweten. Daarin kun je altijd rekenen op de kennis, ervaring en expertise van onze begeleiders; een team van ervaren advocaten en notarissen die dagelijks de belangen behartigen van vele klanten. En met succes.

Verder komen

Wil je weten wat het vak van advocaat of notaris betekent bij TK? Wil je concreet bijdragen aan het vertrouwen en de successen van bedrijven? Wil je verder komen in je loopbaan? Vertrouw dan op TK.

TeekensKarstens advocaten notarissen

Vondellaan 51
2332 AA Leiden

Volg op social media

Vacatures bij TeekensKarstens advocaten notarissen

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven