Dirkzwager sluit samenwerking met LawyerlinQ voor de start van haar flexpool

Dirkzwager legal & tax is gaan samenwerken met LawyerlinQ aan een eigen flexpool.

Delen:

Iman Stratenus, bestuurder van Dirkzwager: “We zetten deze stap vanwege een combinatie van factoren. Enerzijds hebben wij een groot aanbod aan werk. Dat zorgt voor groei, maar ook voor druk op onze mensen. Tegelijk zien we dat de dynamiek in de juridische praktijk toeneemt en dat onze cliënten ons inschakelen voor projecten waarbij een combinatie van specialismen nodig is. Door ons als kantoor te verzekeren van additionele capaciteit en specialistische kennis die we snel kunnen op- en afschalen, vergroten we onze wendbaarheid en versterken we ons service aanbod. Het stelt ons simpelweg in staat beter voor onze mensen te zorgen en cliënten nog beter te bedienen.”

Dirkzwager kiest ervoor om haar flexpool niet zelf op te zetten, maar om samen te werken met LawyerlinQ, een dienstverlener die gespecialiseerd is in het implementeren en beheren van flexpools voor advocatenkantoren en juridische afdelingen. LawyerlinQ doet dit met technologie en ondersteunende diensten.

Maarten Hagen van LawyerlinQ over de samenwerking: “Het fenomeen flexpool past in de professionalisering die de top van de Nederlandse advocatuur op dit moment doormaakt. In navolging op de ontwikkelingen bij de grote consultancyhuizen en bij internationale advocatenkantoren zien we dat het bewustzijn doordringt dat je het belang van cliënten nooit optimaal kunt dienen als je je per definitie beperkt tot een vaste groep medewerkers. Verder realiseert men zich dat de beste manier om burn-out te bestrijden ligt in het snel beschikbaar maken van extra capaciteit. En dat je er als kantoor niet bent met een paar externe recruiters en een HR-medewerker die het erbij doet. Net als op veel andere terreinen is Dirkzwager wat dit betreft een front runner en dat maakt het een heel natuurlijke match.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven