Profiles

Dos Maderas is een van de mooiste rums ontwikkeld

Dos Maderas, wat letterlijk twee bossen betekent, is volgens MajorRum.com een van de mooiste rum ontwikkeld.

Dos Maderas is een mix van rum uit Barbados en Guyana. Rum wordt gemaakt met suikerriet als basis en beide landen (Barbados en Guyana) zijn de thuisbasis van de beste suikerriet ter wereld. De rum die voortvloeit uit Barbados is soepel en licht van smaak met een verfijnd boeket terwijl de rum uit Guyana juist meer body heeft. Door deze eigenschappen zijn deze twee soorten rum perfect samen te brengen zijn tot een uniek eindresultaat.

Om het geheel af te maken wordt de rum ten ruste gelegd op eiken vaten in het Caribisch gebied om pas 5 jaar later te worden verscheept naar de Williams & Humbert faciliteiten in Jerez de la Frontera in Spanje. Williams & Humbert is een van de grootste wijnhuizen van Europa en vooral bekend van de productie van gerenommeerde sherry.

In Spanje, in het wijnhuis van Williams & Humbert, wordt de rum samengevoegd in gebruikte Amerikaans eiken vaten. Vaten die eerst minimaal 20 jaar lang de veel geprezen sherry’s Dos Cortados en Don Guido bevatte. Door de rum nog 5 te laten rusten op deze ex sherry vaten ontvangt de rum een onvergelijkbare unieke smaak.

Voor ons, liefhebbers en medewerkers van www.majorrum.com, is de Dos Maderas 10+5 een rum die niet mag ontbreken en bij een ieder op de Bucket list zou moeten staan.

Ook nieuwsgierig geworden naar de smaak van Dos Maderas PX 5+5, bestel hem dan op MajorRum.com.

Alleen de fles: https://www.majorrum.com/98551/dos-maderas-px-5yo-5yo-0-7l

Als geschenk verpakking met 2 glazen: https://www.majorrum.com/16199/dos-maderas-px-triple-aged-5-5-0-7l-2-gl-ser-gb

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures