Drie nieuwe associate partners & nieuwe bestuurssamenstelling voor Dirkzwager

Dirkzwager heeft drie bestaande medewerkers benoemd tot associate partner. Daarnaast is besloten om twee managing partners als co-voorzitters van het bestuur te benoemen.

Delen:

Aletha Dera-ten Bokum, Bart de Haan en Joske Hagelaars

Met ingang van 1 januari 2022 zijn Aletha Dera-ten Bokum, Joske Hagelaars en Bart de Haan tot associate partner benoemd. Naast hun dagelijkse praktijkvoering spelen associate partners een actieve rol in de beleidsbepaling van Dirkzwager. “Zij worden volledig betrokken in de koers en strategische keuzes van kantoor en dragen aldus in belangrijke mate bij aan de toekomst van Dirkzwager”, aldus het kantoor.

Daarnaast heeft, na zes jaar voorzitterschap van het bestuur, Tom Vandeginste de voorzittershamer doorgegeven aan twee managing partners: Selma van Ramele en Ernst-Jan van de Pas. “Zij zullen als co-voorzitters, tezamen met bestuurder Iman Stratenus, verantwoordelijk zijn voor de aansturing van Dirkzwager. De samenstelling met drie personen maakt het bestuur nog slagvaardiger en wendbaarder: eigenschappen die van groot belang zijn in een snel veranderende wereld en omringende markt. Onder het voorzitterschap van Tom heeft Dirkzwager de nodige veranderingen doorgemaakt.” Het ‘afgeslankte’ bestuur treedt de uitdagingen waarvoor zij staan “met het volste vertrouwen tegemoet en heeft er enorm veel zin in om Dirkzwager de volgende fase in te loodsen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven