Drie nieuwe partners voor Simmons & Simmons

Simmons & Simmons versterkt zijn kantoor met drie nieuwe partners in Amsterdam per 1 april: David Shearer, Robert Jean Kloprogge en Ivo van Dijk. hiermee breidt het kantoor zijn bank-, belasting- en ondernemingsrechtelijke capaciteiten in Nederland uit.

Delen:

David Shearer is afkomstig van Dentons Amsterdam, waar hij partner was in de praktijk ondernemingsrecht en fusies en overnames. Robert Jean Kloprogge stapt over naar Simmons van het Nederlandse kantoor AKD. Hij adviseert doorgaans vermogensbeheerders, beleggingsfondsen en financiële instellingen. Ivo van Dijk is afkomstig van Freshfields Bruckhaus Deringer Amsterdam. Daar werkte hij binnen de financiële praktijk van het kantoor. Als reactie op de komst van de drie partners zei René van Eldonk, Country Head van Simmons in Nederland: “Het verwelkomen van drie nieuwe partners bij het Nederlandse kantoor van Simmons is een enorm belangrijke stap in de verwezenlijking van ons ambitieuze groeiplan. David, Robert Jean en Ivo voegen zich bij Simmons’ nieuwe fondsenpartner Iris Dingemans en counsel verzekerings-en productaansprakelijkheidsrecht Eva Schothorst-Gransier, die in januari tot het kantoor toetraden. Uit deze reeks recente aanwervingen blijkt onze voortdurende inzet om ons aanbod aan cliënten in heel Europa uit te breiden.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven