Dubbeloratie in Rotterdam

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De advocaten Gerdien van der Voet (AKD) en Zef Even (SteensmaEven) spraken op 12 oktober allebei hun inaugurele rede uit, als respectievelijk bijzonder hoogleraar Bijzondere arbeidsverhoudingen – de maritieme werker en hoogleraar Europees arbeidsrecht. Voorafgaand hadden de Erasmus School of Law en de Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten het symposium ‘Labour Law, Ahoy!’ georganiseerd. Arbeidsrechtelijke hotshots spraken over de globaliserende arbeidsmarkt en normering. Na het symposium en de oraties was er een borrel, waar Chris van Houts iedereen van links naar rechts fotografeerde.

Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top