Skills

Een meesterlijk aanbod om een taal te leren

Taal is een van de belangrijkste gereedschappen van een jurist. Bent u net zo krachtig in een vreemde taal zoals het Engels of Duits als in uw moedertaal? Nee? Laat uw taalkennis dan nog dit jaar bijspijkeren bij de Nonnen van Vught. We hebben een meesterlijke aanbieding voor u…

Tijdens een taaltraining bij Regina Coeli werkt u in individuele lessen met een team van native speakers aan het ontwikkelen van uw communicatiestijl in een vreemde taal. Uiteraard verbetert u uw grammatica, bouwt u een rijkere woordenschat op en verbetert u uw uitspraak. Daarnaast zorgen we ervoor dat u met meer zelfvertrouwen de vreemde taal gaat spreken.

Wist u trouwens dat u met een 5-daagse taaltraining 20 studiepunten verdient van de Nederlandse Orde van Advocaten?

Actie:

Volg nog voor 31 december 2019 een 5-daagse taaltraining en betaal slechts € 3900,= (reguliere prijs: € 4295,=). Vermeld bij de aanvraag de actiecode MR2019 in het opmerkingenveld.

Aanvragen taaltraining

 Actievoorwaarden: De actie geldt voor een taaltraining in 2019. De prijs is excl BTW en excl overnachting. Vergeet niet bij de opmerking de actiecode: MR2019 in te vullen voor het prijsvoordeel.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures