Partnerbijdrage van

Een nieuw praktijkmanagementsysteem voor uw kantoor kiezen: zo doet u dat

Het praktijkmanagementsysteem is het softwarefundament voor ieder advocatenkantoor. In dit systeem worden dossiers bijgehouden, tijd geschreven, declaraties gemaakt, relaties beheerd en nog veel meer. Maar welk pakket kiest u? NEXTmatters? CClaw? BaseNet? Urios? Kleos? Of één van de talloze andere opties?

Delen:

De keuze is overweldigend. De lijst met overwegingen en vragen soms eindeloos lang. Om u bij de keuze van nieuwe software te helpen, schreven de Lexxyn Groep Partners gezamenlijk het e-book: Praktijkmanagementsystemen: Het kiezen van de juiste ICT voor de juridische praktijk.

40 pagina’s aan informatie, tips en praktijkervaring

In het e-book over praktijkmanagementsystemen gaan we in op de gehele reis naar de nieuwe software voor uw advocatenkantoor. Van het eerste moment dat u besluit nieuwe software te overwegen, tot de implementatie en adoptie.

Daarnaast bevat het e-book adviezen van Dirk Verheul, accountant van Visser & Visser, die gespecialiseerd is in de advocatuur. Eva Peeters van L-IME legt uit wanneer het verstandig is om een onafhankelijk adviseur in te zetten bij dit soort trajecten.

Tot slot is er een overzicht van de bekendste pakketten die gebruikt worden door Nederlandse advocatenkantoren opgenomen. Deze lijst bevat een overzicht van de belangrijkste functionaliteiten zodat u deze eenvoudig kunt vergelijken. Dit e-book is niet te missen voor ieder advocatenkantoor dat op zoek is naar nieuwe software.

Download gratis het e-book over praktijkmanagementsystemen

  • We gaan vertrouwelijk om met je gegevens (zie privacy). Je gaat ermee akkoord dat de uitgever ervan contact met je kan opnemen.

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven