Partnerbijdrage van

Waarom iedere juridische dienstverlener Microsoft Intune zou moeten hebben

Microsoft Intune is een integraal onderdeel van de Microsoft Enterprise Mobility + Security (EMS) suite. Deze EMS suite is een cloudgebaseerde service voor het beheren van apparaten en applicaties binnen uw organisatie. Hiermee kan Microsoft Intune een grote impact hebben op de manier waarop u uw digitale hulpmiddelen en gevoelige informatie beheren en beveiligen. In deze blog vertellen wij u een aantal manieren waarop Microsoft Intune een toevoeging kan zijn voor uw kantoor.

Delen:

Verbeterde Beveiliging van Cliëntgegevens

U houdt zich vaak bezig met zeer gevoelige en vertrouwelijke gegevens van cliënten. Microsoft Intune kunt u helpen bij het beveiligen van deze gegevens door strenge beleidsregels en toegangscontroles voor de apparaten en applicaties die toegang zouden hebben tot deze integraties. Door deze extra maatregelen in combinatie met een multi-factor authenticatie en automatische vergrendeling van inactieve apparaten draagt Intune bij aan de bescherming van de gevoelige gegevens van cliënten tegen ongeautoriseerde toegang en datalekken.

Compliance met Regelgeving en Normen

Binnen Microsoft Intune is het mogelijk om ook diverse regelgevenigen en standaarden toe te passen aan deze gegevens bescherming. Binnen Intune kunt u uw eigen beleid instellen zodat deze overeenkomt met de bepaalde regelgevingen die voor u van toepassing zijn.

Efficiënt Apparaat- en Applicatiebeheer

Met de opkomst van het hybride werken zowel op verschillende kantoren, thuiswerken en het werken op locatie bij bijvoorbeeld klanten, biedt Microsoft Intune een platform voor het beheren de apparaten die door u en uw collega’s gebruikt worden. Dit zonder dat het ten koste gaat van de beveiliging. Dit stelt u als juridisch professional in staat om vanaf elke locatie toegang te krijgen tot belangrijke informatie en applicaties, terwijl uw gegevens beveiligd blijven.

Naast de bevordering van het beheer van de apparaten en applicaties zorgt Microsoft Intune ook voor een verhoging van uw productiviteit en stelt het u in staat om sneller te reageren op de behoeftes van uw cliënten.

Bescherming tegen Cyberdreigingen

Waar cyber security in deze tijd een steeds grotere zorg baadt binnen ons snel digitaliserende landschap. Biedt Microsoft Intune ook een geavanceerde bedreigingsbeveiliging en -detectie, waardoor de kans op malware-infecties, phishing-aanvallen en andere cyberdreigingen verkleind wordt. Dit is voor u als juridisch professional van essentieel belang om de integriteit van uw kantoor en het vertrouwen van uw cliënten te behouden.

Voor de juridische sector biedt Microsoft Intune dus een krachtige oplossing om er voor te zorgen dat de uitdagingen van het moderne landschap aan te gaan. Door de implementatie van Intune kunt u uw beveiliging en efficientie van uw kantoor verbeteren terwijl deze voldoen aan de strikte eisen van regelgeving en de verwachtingen van hun cliënten. Bent u benieuwd hoe de implementatie van Microsoft Intune binnen uw organisatie eruit ziet neem dan vrijblijvend contact op met onze sales afdeling.

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven