Partnerbijdrage van

ONDERWEG TIJD SCHRIJVEN: KAN DE CCUREN APP HET VERSCHIL MAKEN?

Als advocaat bent u voortdurend in de weer, bezig met het verlenen van juridisch advies, het voorbereiden van zaken en het bijwonen van afspraken. In deze hectiek kan het bijhouden van uw gewerkte uren er weleens bij inschieten. Geen zorgen, de CCuren App helpt u om het tijdschrijven moeiteloos te maken, waar u ook bent.

Delen:

Altijd accuraat, altijd up to date

We merken dat niet alle CClaw gebruikers, gebruik maken van de urenapp die onze software biedt. Waarom u deze zou moeten gebruiken, leest u in dit artikel. De CCuren App biedt u de mogelijkheid om vanaf uw mobiele toestel eenvoudig en snel uw gewerkte uren te registreren. Met een paar klikken wijst u uw tijd toe aan specifieke dossiers en werkzaamheden, waardoor u altijd een accuraat overzicht heeft van uw verrichtingen per cliënt, zaak of periode. Of u nu onderweg bent naar een afspraak, tussen vergaderingen door zit of thuis aan het werk bent, met de CCuren App heeft u altijd uw tijdsregistratie bij de hand.

Mobiliteit en flexibiliteit: de nieuwe standaard

Uit onderzoek gehouden in samenwerking met de Lexxyn Groep, waarover u hier meer leest, blijkt dat een aanzienlijk deel van de jonge advocaten hun tijd onderweg bijhoudt via een app. Dit onderstreept de groeiende behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit binnen de advocatuur. De CCuren App biedt precies dat: de mogelijkheid om uw uren bij te houden, waar en wanneer u maar wilt. Of u nu in de trein zit, onderweg bent naar een cliënt of even pauzeert tussen afspraken door, met de CCuren App kunt u altijd en overal uw tijd efficiënt beheren.

Eenvoud in urenregistratie

Het bijhouden van uw uren hoeft geen tijdrovende klus te zijn. Met de CCuren App kunt u met slechts enkele klikken uw tijd invoeren en opslaan. Het overzichtelijke ontwerp en de intuïtieve interface maken het registreren van uw uren snel en eenvoudig. Bovendien kunt u direct zien welke uren al gefactureerd zijn en welke nog niet, waardoor u altijd een helder beeld heeft van uw declarabele tijd.

De toekomst van tijdschrijven

Met de CCuren App wordt tijdschrijven niet alleen makkelijker, maar ook leuker. Geen gedoe meer met handmatige registraties of het achteraf corrigeren van fouten. Met onze geavanceerde technologie kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw cliënten en uw praktijk. Naast het eenvoudig bijhouden van uw gewerkte uren biedt de CCuren App nog meer handige functionaliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van automatische timers voor nauwkeurige tijdregistratie, direct vanaf uw mobiele apparaat. Met de CCuren App haalt u het maximale uit uw tijdsregistratie, waar u ook bent.

De vijf grootste voordelen van tijdregistratie voor advocaten

Nog niet helemaal overtuigd? Dan zetten we graag de vijf grootste pluspunten nog even op een rijtje.

1. Nauwkeurige facturering: door tijd nauwkeurig bij te houden, stelt u kloppende facturen op voor uw cliënten, wat zorgt voor transparantie en vertrouwen in uw dienstverlening. Omschrijvingen kloppen met de werkelijkheid, wat leidt tot minder discussie.

2. Inzicht in prestaties: het bijhouden van tijd stelt u in staat om uw eigen prestaties te evalueren en te verbeteren. U ziet aan welke taken u (of uw team/sectie) de meeste tijd besteedt en waar u efficiënter kunt werken.

3. Meer omzet: doordat er geen tijd meer weglekt, iedere activiteit ook onderweg wordt namelijk geschreven, groeit mogelijk ook de omzet van het kantoor.

4. Juridische en financiële bescherming: een nauwkeurige tijdregistratie kan u beschermen in het geval van geschillen over facturen of uren. Het biedt ook een solide basis voor het verantwoorden van uw werkzaamheden bij de Raad voor Rechtsbijstand of andere instanties.

5. Verbeterde klanttevredenheid: Door transparante en nauwkeurige facturering begrijpen uw cliënten beter waar ze voor betalen en kunnen ze de waarde van uw diensten beter waarderen. Dit leidt tot een verbeterde klantrelatie en een hogere klanttevredenheid.

Probeer de CCuren App vandaag nog uit en ervaar zelf het gemak van onderweg tijdschrijven.

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven