Ethisch borrelen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Allerlei corporate schandalen en de Panama Papers waren aanleiding om een tweedaags symposium over de beroepsethiek van advocaten te organiseren. Het half juni gehouden symposium was een co-productie van de VU Law Academy, de Universiteit van Amsterdam en advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, met medewerking van de Nederlandse Orde van Advocaten. Tal van gerenommeerde sprekers belichtten de meest recente inzichten over beroepsethiek in de corporate advocatuur. Aan het eind van de eerste dag was er een borrel op het kantoor van De Brauw. Fotograaf Geert Snoeijer – de onkreukbaarheid zelve – zette alle advocaten, bedrijfsjuristen, wetenschappers en andere ethisch geïnteresseerden van links naar rechts op de foto. Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top