Evaluatie Jeugdwet geëvalueerd

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Allerlei juristen die te maken hebben met de Jeugdwet (rechters, advocaten, jeugdofficieren van justitie, juristen bij gemeenten en overheid, zorgaanbieders, raad voor de kinderbescherming et cetera) én een hoop masterstudenten kwamen af op het congres ‘Eerste evaluatie Jeugdwet’. De evaluatie van de in 2015 in werking getreden Jeugdwet werd in januari aan de ministers De Jonge en Dekker aangeboden. Op het eind juni door de Leidse rechtenfaculteit georganiseerde congres werd deze evaluatie uitgebreid geëvalueerd. Na afloop was er een borrel. Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top