Evenement Utrecht 14 november: Niet-uitgegeven diploma’s

Morgen, dinsdag 14 november, organiseert de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuur een evenement waar Oekraïense studenten aan de Universiteit Utrecht de impact van de oorlog op hun leven en de Oekraïense en mondiale samenleving zullen bespreken.

Delen:

beeld: Depositphotos

Deze oorlog tussen Oekraïne en Rusland is niet alleen een territoriale oorlog, maar gaat ook over onderwerpen als mensenrechten en het behoud van de culturele identiteit. Elaine Mak, decaan van de Faculteit Recht, Economie en Bestuur, opent het evenement, gevolgd door presentaties van Oekraïense studenten aan de UU en het UU-programma Incluusion dat vluchtelingenstudenten ondersteunt.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk en vindt plaats op dinsdag 14 november, tussen 16.30 en 18.00 uur in zaal E.0.21 van de Universiteitsbibliotheek op het Drift.

Geïnteresseerd? Kijk hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven