Family Law Academy: Personen- en familierecht cursussen voor advocaten

Delen:

family-law-academyFamily Law Academy BV (FLA) biedt u een breed en gevarieerd aanbod van postacademische cursussen binnen het Personen- en familierecht en zij wil iets extra’s toevoegen aan de bestaande opleidingsmarkt voor de advocatuur:

  • Focus op het Personen- en familierecht
  • Doorganggarantie voor alle cursussen
  • Cursussen ook ‘s avonds en in het weekend
  • Persoonlijke benadering: kwaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit staan voorop

FLA ontwikkelt haar cursussen voor de advocaat; ook de notaris en overige academisch geschoolde juristen vinden hier voldoende cursussen om hun vakbekwaamheid te onderhouden. FLA is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA).

Het cursusaanbod

De cursussen van FLA zijn van hoge kwaliteit en bieden u bruikbare handvatten voor uw advies- en procespraktijk. Onze docenten en adviesraad spelen hierbij een belangrijke rol.

Het cursusaanbod beslaat alle deelgebieden binnen het Personen- en familierecht, waaronder Alimentatierecht, Echtscheidingsrecht, Erfrecht, Estate planning Huwelijksvermogensrecht, Internationaal personen- en familierecht, Jeugdrecht, Mediation, Pensioenrecht, Familieprocesrecht en Vreemdelingenrecht.

Naast voornamelijk juridisch inhoudelijke cursussen, maken ook beroepsvaardigheden cursussen onderdeel uit van het cursusaanbod.

Tevens biedt FLA de door de Raad voor Rechtsbijstand goedgekeurde Basisopleiding Personen- en Familierecht (NOvA: 22 PO punten juridisch, 4 PO punten beroepsvaardigheden).

De personen achter FLA

De oprichters van FLA zijn Marisol van Os en Stephanie Keij. Zij zijn juridisch academisch geschoold en hebben een jarenlange ervaring in het juridisch postacademisch onderwijs en de juridische praktijk. Marisol en Stephanie kennen daarom de opleidingsbehoefte van de advocaat en zijn een goede gesprekspartner voor zowel cursist als docent.

Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.familylawacademy.nl of neem contact met ons op via contact@familylawacademy.nl of 071-3020505.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven