Flexibele vergaderruimte in Leeuwarden

Het organiseren van een meeting kan zeer kleinschalig zijn; met een klant op locatie overleggen wordt steeds meer de norm. Het is dan niet handig om hier een publieke ruimte voor uit te zoeken; van een rustig gesprek en overleg is dan nauwelijks sprake, laat staan voor het houden van een presentatie. Leeuwarden biedt, voor degenen die naar Friesland moeten afreizen, uiterst moderne faciliteiten op het gebied van vergaderlocaties. Meetingroom in Leeuwarden is prachtig gehuisvest in een klassiek stadspand, kent een eigentijds moderne inrichting en biedt mogelijkheden om direct na afloop te genieten van wat pittoresk, klassiek Leeuwarden te bieden heeft.

Delen:

Meetingroom Leeuwarden, kleinschalige vergaderruimte boeken

De Meetingroom in Leeuwarden is de snelle oplossing voor instanties en ondernemers die vergaderruimte willen boeken buiten het eigen bedrijf, of die zelf niet over een formele bedrijfsruimte beschikken; denk aan startups en ZZP’ers. De meetingroom vergaderlocatie Leeuwarden bestaat uit 3 mooie, modern ingerichte en representatieve ruimtes die voor tal van gelegenheden in te zetten zijn.

Ontdek wat de Meetingroom zoal biedt

Binnen het modern eigentijdse industriële interieur van de Meetingroom is er de beschikking over kleinschalige vergaderruimtes. Je kunt er meetings houden, pitches, teambuilding of vergaderen bijvoorbeeld, in gezelschappen van 4 tot 10 personen. Wie zelf niet over een formele bedrijfsruimte beschikt, kan met de Meetingroom goed voor de dag komen, zonder grootschalige kosten te maken. Gelukkig zijn er daarnaast prima faciliteiten die georganiseerd worden door de Meetingroom, zodat ondernemers zich niet bezig hoeven te houden met facilitaire zaken.

De vergaderruimtes bieden faciliteiten zoals snel internet, flip-overs, stiften, extra schermen, zodat je goed voorbereid je werk kunt doen. Catering kan optioneel worden bij gereserveerd, zoals koffie & thee momenten, lunches en een hapje en een drankje; wat allemaal terug te vinden is op de website.

Ideale locatie hartje Friesland

Het fijne van de gloednieuw ingerichte vergaderlocaties van de Meetingroom, is dat een vergaderlocatie Friesland voor iedere ondernemer binnen handbereik ligt. De reserveringen kunnen voor een dagdeel zijn (4 uur) of voor een volledige werkdag (8 uur). Dankzij de zeer centrale ligging in het hart van de oude binnenstad van Leeuwarden, is de Meetingroom gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto.

Friesland mag dan afgelegen liggen ten opzichte van de rest van Nederland, toch is Leeuwarden vaak eenvoudiger bereikbaar vanuit Utrecht bijvoorbeeld dan steden als Amsterdam of Breda, wat hemelsbreed dichterbij ligt. Doordat het verkeer richting het “hoge noorden” niet dichtslibt en in de rest van Nederland wel, is Leeuwarden een bijzonder aantrekkelijke locatie en snel bereikbaar.

Leeuwarden nodigt uit om te bezoeken

Leeuwarden is echt de parel van het hoge noorden. Met een prachtig historisch oud stadscentrum is het heerlijk toeven langs de grachten, op een terras, of langs de kade. Zo kan er een ontspannen en wat meer informeel moment gehouden worden, of direct een etentje volgen na de vergadering of meeting in de Meetingroom en kan het zakelijke met het aangename gecombineerd worden, wat zakelijke contacten vaak graag in dank aannemen; Leeuwarden is er klaar voor!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven