Gastcollege van asieladvocaat Bart Toemen

In Leiden kwam asieladvocaat Bart Toemen een gastcollege geven in het kader van het vak Kind en Migratie, in het master Jeugdrecht. Hij stelde daar de vraag hoe kan je als advocaat eraan kunt bijdragen dat het belang van het kind een grotere rol gaat spelen in het vreemdelingenrecht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
foto: Depositphotos

Bart Toemen benadrukte dat je “als sociaal advocaat op het gebied van het vreemdelingenrecht echt het verschil kunt maken. Kinderrechten spelen nog steeds geen voorname rol in het vreemdelingenrecht en de studenten uit de Master Jeugdrecht zouden hier een waardevolle bijdrage aan kunnen leveren”, zo lezen we op de site van de Leidse universiteit. Lees hier het volledige bericht.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top