Gebak en ballonnen voor master Jeugdrecht Leiden

Omdat de master Jeugdrecht dit jaar haar tweede lustrum in gaat aan de Universiteit van Leiden, was er bij de start van het nieuwe collegejaar een feestelijke masteropening, inclusief gebak en ballonnen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Studenten en docenten konden fysiek aanwezig zijn, en andere geïnteresseerden konden meekijken via een livestream”, zo vertelt de universiteit. Bovendien “vertelden alumni in een vlog over hun ervaringen met de master Jeugdrecht en de belangrijkste lessen die zij vanuit de master hebben meegenomen naar de praktijk. De masteropening werd afgesloten met een gezellige borrel waar werd geproost op dit lustrum en op een nieuwe start van het onderwijs in Leiden na een lange periode van online onderwijs vanwege corona.”

Lees hier het volledige verhaal.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top