Gouden Bef voor NautaDutilh

Delen:

NautaDutilh kreeg eind vorige week in het nieuwe kantoor aan de Zuidas de Gouden Bef uitgereikt, de publieksprijs die jaarlijks door Mr. wordt uitgeloofd voor het kantoor met de beste arbeidsmarktcampagne.

Nauta is de grote winnaar van deze prijs. In totaal werden in december een kleine 1700 stemmen uitgebracht van de website van Mr. Hiervan gingen er 415 naar NautaDutilh. Tweede werd PelsRijcken met 250 stemmen en derde was Houthoff Buruma met 231 stemmen.

Eerder werd al bekend dat Pels Rijcken de juryprijs had gewonnen, de Gouden Toga. Deze wordt eind van deze week uitgereikt.

De Gouden Bef werd uitgereikt door Mr.-bladmanager Michiel van Kleef (2e van rechts) aan (vlnr) Kim Libosan (recruiter), Fleur Jonkman (recruiter), Pim van Mierlo (Team Lead en recruiter) en Nienke Jager (stagiair). Foto Chris van Houts

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven