Gratis online cursus ‘Bedrijfseconomisch ontslag via UWV (weblecture)’!

Delen:

De nieuwe WWZ moet de ontslagprocedure simpeler en duidelijker maken. Er zijn twee vaste ontslagroutes, de werkgever beschikt niet langer over keuzevrijheid. Bij een ontslag wegens bedrijfseconomische redenen, moet de werkgever de ontslagroute van het UWV volgen. Mr. Meijer en drs. Take gaan in op de hoofd- en procedureregels, het afspiegelingsbeginsel en de transitievergoeding. Klik hier om een gratis online cursus uit te proberen!

De auteurs:

drs. R. Take (docent/trainer Bureau Kees Horden)
Richard Take studeerde bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit en is verbonden aan Nijenrode, het NIVRA en het NIVE en de postdoctorale opleiding tot beleggingsanalist aan de Vrije Universiteit. Richard Take is trainer/docent bij Bureau Kees Horden BV, een ‘low profile’ trainingenbureau, gespecialiseerd in trainingen op het gebied van financieel management. Hij verzorgt veel trainingen financiële analyse voor managers en kredietanalisten van ondernemingen in binnen- en buitenland, variërend van middle management tot leden van de raad van bestuur van beursgenoteerde ondernemingen. Richard Take is door het blad Quote aangeduid als ‘aanstormend talent’ in de categorie ‘docenten’.

J.J. Meijer (manager Arbeidsjuridische dienstverlening UWV)
Jan Meijer studeerde rechten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Jan Meijer is verantwoordelijk voor het beleidsmatig aansturen van de afdeling Arbeidsjuridische Dienstverlening van UWV WERKbedrijf op het terrein van de uitvoering van de ontslagtaak. Hij onderhoudt in dit verband de contacten met onder meer het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, brancheorganisaties, de wetenschap en Stichting van de Arbeid. Daarnaast is hij redacteur van Sdu Commentaar Arbeidsrecht en spreekt hij regelmatig op congressen van het Instituut voor Arbeidsrecht, RPMS, SRA et cetera.

Actie: gratis proefcursus

Eindelijk nascholen waar en wanneer het u uitkomt. Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis deze online cursus van PO-Online uitproberen. Deze cursus levert u ook nog eens 2 of 3 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning iets voor u is.

PO-punten halen wanneer het u uitkomt:

  • De cursussen van PO-Online zijn 24 uur per dag beschikbaar via de website
  • U kiest waar u de cursus volgt: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet
  • De cursussen zijn op ieder gewenst moment te volgen
  • Tussentijds te stoppen en op een ander moment te hervatten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Liever een andere gratis cursus?

U kunt ook kiezen voor één van onderstaande cursussen:

  • Digitaal procederen (KEI): bent u er klaar voor? – mr. M. Weij
  • Ontwikkelingen Ondernemingsrecht (weblecture) – prof. mr. A. Schwarz en prof. mr. D.F.M.M. Zaman
  • Ontwikkelingen Relatievermogensrecht en Familie- en Jeugdrecht (weblecture) – mr. dr. L.H.M. Zonnenberg en prof. mr. P. Vlaardingerbroek
  • Strategie bepalen bij de voorwaardelijke invrijheidstelling (weblecture) – mr. J.Y. Taekema en mr. E.J. Julsing-Nijenhuis

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven