Gratis online cursus: Het nieuwe ROZ-model Winkelruimte

In deze cursus van PO-Online wordt aandacht besteed aan het nieuwe ROZ-model Winkelruimte, met name de wijzigingen die zijn doorgevoerd in januari 2023. Stapsgewijs neemt mr. E.P.W. Korevaar de wijzigingen met u door en geeft handvatten voor zowel de huurder als de verhuurder met betrekking tot het nieuwe model. Aan het eind van de cursus krijgt u nog enkele tips en tricks.

Delen:

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de ontwikkelingen van het ROZ-model Winkelruimte.
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Vraag de gratis cursus aan

Docent

E.P.W. Korevaar

E.P.W. Korevaar studeerde rechten in Leiden en kwam tijdens zijn studie in aanraking met het huurrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. In 2006 maakte hij de overstap naar de advocatuur waar hij zich verder specialiseerde in het civiele vastgoedrecht. Hij werkte voor diverse gerenommeerde kantoren en adviseerde en procedeerde voor overheden, beleggers, zorginstellingen, verhuurders en winkeliers.

E.P.W. Korevaar adviseert over huurrecht, bouwrecht en koop en verkoop van onroerend zaken. Hij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in grootschalige renovaties van woonwijken en winkelcentra, alsmede in huurprijstoetsing van winkelruimten. mr. E.P.W. Korevaar verzorgt over deze onderwerpen regelmatig cursussen. Naast advocaat is hij docent huurrecht aan de Universiteit Leiden.

E.P.W. Korevaar is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten, de juristenvereniging appartementsrecht en de vereniging voor bouwrechtadvocaten.

Liever een andere cursus uitproberen?

Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis en geheel vrijblijvend alle onderstaande cursussen ter waarde van 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Vraag nu een gratis proefcursus aan

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 130 online cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Tevens krijgt u toegang tot de pakketten van accountants, fiscalisten en notarissen, in totaal ruim 300 cursussen.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met de ruime keuze vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De gratis proefcursussen wisselen regelmatig. Kijk voor het actuele aanbod op onze website

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven