Gratis online cursus ‘Huurcontracten opstellen en beoordelen’

Om huurovereenkomsten goed te kunnen beoordelen heeft mr. E.P.W. Korevaar een handzame checklist ontwikkeld, bestaande uit twaalf onderdelen. De volgende aspecten komen daarbij aan bod: de modellen, de algemene voorwaarden, de omschrijving van het gehuurde, de bestemming, de termijnen, de huurprijs, het onderhoud, de onderhuur, opleveringsverplichtingen, exoneraties, bijzondere bepalingen en faillissement.

Delen:

Gratis online cursus ‘Huurcontracten opstellen en beoordelen’

Tevens bespreekt hij relevante jurisprudentie en geeft hij handige tips, zodat u over voldoende handvatten beschikt om huurcontracten op de juiste wijze op te stellen en/of te beoordelen.

Na afloop van deze cursus:

  • begrijpt u de inhoud van modelovereenkomsten voor huurcontracten;
  • kunt u modelcontracten voor huurovereenkomsten met elkaar vergelijken;
  • kunt u diverse relevante uitspraken benoemen op het gebied van huurovereenkomsten;
  • kunt u huurovereenkomsten op de juiste wijze beoordelen;
  • kunt u geschikte huurovereenkomsten opstellen.

Vraag de gratis cursus aan

De auteur:
mr. E.P.W. Korevaar
Elout Korevaar (1978) studeerde rechten in Leiden en kwam tijdens zijn studie in aanraking met het huurrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. In 2006 maakte hij de overstap naar de advocatuur waar hij zich verder specialiseerde in het civiele vastgoedrecht. Hij werkte voor diverse gerenommeerde kantoren en adviseerde en procedeerde voor overheden, beleggers, zorginstellingen, verhuurders en winkeliers.

Elout adviseert over huurrecht, bouwrecht en koop en verkoop van onroerend zaken. Hij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in grootschalige renovaties van woonwijken en winkelcentra, alsmede in huurprijstoetsing van winkelruimten. Elout verzorgt over deze onderwerpen regelmatig cursussen. Naast advocaat is hij docent huurrecht aan de Universiteit Leiden.

Elout is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten, de juristenvereniging appartementsrecht en de vereniging voor bouwrechtadvocaten.

Gratis online proefcursus
Gratis online proefcursusNascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de gratis cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven