Gratis online cursus ‘Huurprijstoetsing bedrijfsruimte (weblecture)’!

Delen:

POBij huurprijstoetsing gaat het enerzijds om rekenen met huurprijzen en vierkante meters en anderzijds om juridische kwesties als: kan de huurprijs al getoetst worden? Het onderwerp wordt inzichtelijk gemaakt door mr. E.P.W. Korevaar met behulp van een handig schema. Een aantal aansprekende voorbeelden uit de praktijk laten u zien hoe huurprijstoetsing in zijn werk gaat. Klik hier om een gratis online cursus uit te proberen!

De auteurs:

Mr. E.P.W. Korevaar is advocaat bij Hoeberechts Advocaten. Elout Korevaar studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie lag de nadruk op het algemene civiele recht. Na zijn afstuderen in 2002 werkte Elout Korevaar als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. Hier doceerde hij op het gebied van huur-, arbitrage-, aansprakelijkheids-, goederen- en verbintenissenrecht. In 2006 is Elout Korevaar beëdigd als advocaat en sinds 2012 is hij werkzaam bij Hoeberechts Advocaten. In zijn dagelijkse praktijk houdt hij zich bezig met het civiele vastgoedrecht en het verbintenissenrecht in brede zin. Zijn specialisme ligt hierbij op het huur-, aansprakelijkheids- en bouwrecht. Op het gebied van huurrecht en aansprakelijkheidsrecht geeft Elout Korevaar regelmatig cursussen voor de Juridische PAO Leiden.

Actie: gratis proefcursus

NOvAEindelijk nascholen waar en wanneer het u uitkomt. Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis deze online cursus van PO-Online uitproberen. Deze cursus levert u ook nog eens 2 of 3 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of e-learning iets voor u is.

PO-punten halen wanneer het u uitkomt:

  • De cursussen van PO-Online zijn 24 uur per dag beschikbaar via de website
  • U kiest waar u de cursus volgt: thuis, op het werk of onderweg, op uw eigen PC, laptop en zelfs op de tablet
  • De cursussen zijn op ieder gewenst moment te volgen
  • Tussentijds te stoppen en op een ander moment te hervatten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Liever een andere gratis cursus?

U kunt ook kiezen voor één van onderstaande cursussen:

  • Bedrijfseconomisch ontslag via UWV (weblecture) – drs. R. Take en mr. J.J. Meijer
  • Digitaal procederen (KEI): bent u er klaar voor? – mr. M. Weij
  • Ontwikkelingen Ondernemingsrecht (weblecture) – prof. mr. C.A. Schwarz en prof. mr. D.F.M.M. Zaman
  • Ontwikkelingen Relatievermogensrecht en Familie- en Jeugdrecht (weblecture) – mr. dr. L.H.M. Zonnenberg en prof. mr. P. Vlaardingerbroek
  • Strategie bepalen bij de voorwaardelijke invrijheidstelling (weblecture) – mr. J.Y. Taekema en mr. E.J. Julsing-Nijenhuis

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven