Gratis online cursus: Kwalificeren na Deliveroo

In de Deliveroo-zaak van 24 maart 2023 werd de Hoge Raad uitgedaagd tot het geven van een nieuw gezagscriterium bij het bepalen of sprake is van een arbeidsovereenkomst. In de ‘cursus Kwalificeren na Deliveroo’ (t.w.v. 1 PO-punt) hoort u van prof. dr. A.R. Houweling en mr. dr. P. Kruit alle ins en outs van deze uitspraak in relatie tot de Voortgangsbrief van de minister van SZW van december 2022, waarin de minister ingaat op dezelfde vraag: wanneer is iemand een werknemer, en wanneer een zelfstandige?

Delen:

Na het volgen van deze cursus:

  • weet u wat de Hoge Raad heeft geoordeeld in de Deliveroo-uitspraak van 24 maart 2023
  • weet u welke betekenis deze uitspraak heeft voor de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst en de overeenkomst van opdracht
  • weet u welke veranderingen het kabinet wil doorvoeren in de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst

Vraag de gratis cursus aan

Over de docenten

dr. P. Kruit

dr. P. Kruit is advocaat/eigenaar bij Kruit Arbeidsrecht. Hij heeft veel ervaring op het gebied van het ontslagrecht en het arbeidsovereenkomstenrecht. mr. dr. P. Kruit studeerde cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aan diezelfde universiteit. Tot 1 januari 2018 was mr. dr. P. Kruit daar ook docent en onderzoeker. Naast zijn reguliere werkzaamheden is mr. dr. P. Kruit docent voor verschillende opleidingsinstituten en is hij voorts auteur voor Sdu Commentaar Arbeidsrecht Thematisch, Kluwer Losbladige, AR-Updates en WWZ in Modellen. mr. dr. P. Kruit publiceert ook regelmatig (wetenschappelijke) artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

prof. mr. dr. A.R. Houweling

prof. mr. dr. A.R. Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. prof. mr. dr. A.R. Houweling is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland. (JIN) Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk en hij ontwikkelde de kennisbank AR Updates.nl. Daarnaast is hij lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA) en verzorgt hij regelmatig lezingen en seminars voor opleidingsinstituten als CPO, OSR en PALA.

Liever een andere cursus uitproberen?

Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis alle onderstaande cursussen ter waarde van 1 of 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Vraag nu een gratis proefcursus aan

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 130 online cursussen verdeelt over 14 (sub) rechtsgebieden, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Tevens krijgt u toegang tot de pakketten van accountants, fiscalisten en notarissen, in totaal ruim 300 cursussen.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met de ruime keuze vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De gratis cursussen wisselen regelmatig. Kijk voor het actuele aanbod op onze website

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven