Gratis online cursus met Gerard Spong

Delen:

Het bijstaan van uw cliënt in een strafproces is niet iets dat u kunt leren op de universiteit of op de opleiding tot advocaat. Ervaringen van uw confrères en leren van anderen maken van u uiteindelijk een betere advocaat.

In deze weblecture ‘De strafzaak: zo bepaalt u een goede strategie’ zet mr. Gerard Spong uiteen welke stappen u het beste kunt zetten wanneer u een cliënt bijstaat die verdacht wordt van een strafbaar feit. Bijvoorbeeld, hoe u moet omgaan met het zwijgrecht van de verdachte, of met een cliënt die u niet de waarheid vertelt. Hoe u getuigen verhoort ter terechtzitting en hoe u kunt inschatten welke houding tegenover de rechters het meest gepast is, en het meest effectief.

Uiteraard put mr. Gerard Spong in deze weblecture uit zijn jarenlange ervaring met bijzondere en geruchtmakende cliënten en zaken.

Na afloop van deze cursus:

  • kunt u benoemen welke valkuilen zich in de verschillende fasen in het strafproces voordoen;
  • kunt u adequaat reageren wanneer een cliënt u niet alles vertelt;
  • kunt u voorbeelden geven op welk moment u de middelen in het strafproces kunt inzetten om uw cliënt zo effectief mogelijk bij te staan;
  • kunt u bepalen welke strategie u het best kunt voeren ter terechtzitting.

Vraag de gratis cursus aan

De auteur:

Gerard Spong
Gerard Spong studeerde rechten op de Universiteit van Amsterdam en is werkzaam als advocaat bij Spong Advocaten Amsterdam. Hij behandelt de strafzaken en is in het bijzonder gespecialiseerd in (straf)cassatiezaken. Naast zijn advocatenpraktijk houdt Gerard Spong lezingen en schrijft hij literaire thrillers.

Gratis online proefcursus

Nascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit één van onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven