Gratis online cursus: ‘Ontwikkelingen Arbeidsrecht 2020’

Er is weer veel gebeurd binnen het arbeidsrecht. In deze aflevering van ‘Ontwikkelingen Arbeidsrecht 2020’ bespreken prof. mr. dr. A.R. Houweling en mr. dr. P. Kruit op enthousiaste wijze de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht.

Delen:

Gratis online cursus- Ontwikkelingen Arbeidsrecht 2020

Er wordt onder andere ingegaan op de i-grond, wijziging van arbeidsvoorwaarden, billijke vergoeding en de kwalificatie van de arbeidsovereenkomst. Ook staan de docenten stil bij spraakmakende rechtspraak als gevolg van de coronacrisis en gaan zij nader in op het Victoria-arrest dat grote gevolgen heeft voor de gedeeltelijke beëindiging van de arbeidsovereenkomst.

Na afloop van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie omtrent het arbeidsrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk;
  • kunt u over deze ontwikkelingen een gefundeerde mening te vormen.

Vraag de gratis cursus aan

De auteurs:

prof. mr. dr. A.R. Houweling

Ruben Houweling is hoogleraar Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ruben is redactielid van het tijdschrift Arbeidsrechtelijke Annotaties (ArA) en (hoofd)redacteur van het jurisprudentieblad Jurisprudentie in Nederland (JIN). Hij is mede-oprichter van het Tijdschrift voor de Arbeidsrechtpraktijk en hij ontwikkelde de kennisbank AR Updates.nl. Daarnaast is hij lid van de Commissie Cassatie in het belang van het Arbeidsrecht (CCA).

P. Kruit

Pascal Kruit is partner bij Boontje Advocaten in Amsterdam. Hij heeft veel ervaring op het gebied van het ontslagrecht en het arbeidsovereenkomstenrecht. Pascal studeerde cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en promoveerde aan diezelfde universiteit. Tot 1 januari 2018 was Pascal daar ook docent en onderzoeker. Naast zijn reguliere werkzaamheden is Pascal Kruit docent voor verschillende opleidingsinstituten en publiceert hij regelmatig (wetenschappelijke) artikelen en annotaties in arbeidsrechtelijke vakliteratuur.

Probeer een gratis online proefcursus

Ervaar nu zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Wij bieden u uit ons uitgebreid cursusaanbod vrijblijvend een selectie van 5 proefcursussen aan die u gratis kunt uitproberen. Voor 1 proefcursus naar keuze ontvangt u bovendien 1, 2 of 3 PO-punten.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 260 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

  • Onbeperkt uw PO-punten behalen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Wilt u kennismaken met de online nascholing van PO-Online? Vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?

Tel: 030 – 26 44 100

E-mail: info@po-online.nl

Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven