Gratis online cursus: Ontwikkelingen strafrecht 2022 (t.w.v. 2 PO-punten)

Delen:

In deze cursus bespreken prof. mr.  J.S. Nan en mr. D. Bektesevic de belangrijkste ontwikkelingen met betrekking tot het strafrecht. Aan bod komen onderwerpen als procesafspraken, het horen van getuigen, witwassen en noodweer.

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de recente ontwikkelingen in het strafrecht
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw praktijk
  • kunt u over deze ontwikkelingen een gefundeerde mening vormen

Vraag de gratis cursus aan

Over de docenten

prof. mr. J.S. Nan

J.S. Nan is universitair hoofddocent Straf(proces)recht aan de Erasmus universiteit Rotterdam. Daarnaast is hij werkzaam als advocaat bij Wladimiroff Advocaten, waar hij zich hoofdzakelijk bezighoudt met strafcassaties. Joost heeft Strafrecht gestudeerd in Leiden en is in 2011 gepromoveerd aan de universiteit Tilburg op het Lex certa-beginsel. Hij is al jaren betrokken bij de Beroepsopleiding Advocatuur, geeft veel cursussen op het gebied van strafrecht, is lid van de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS) en heeft vele publicaties op zijn naam staan.

  1. D. Bektesevic

Mr. D. Bektesevic rondde de Togamaster en de master Strafrecht (cum laude) af aan de Erasmus Universiteit. Op verzoek van de Hoge Raad, de hoogste rechter in Nederland, verrichtte hij intern onderzoek naar de selectie van cassatiezaken. Vervolgens startte hij zijn loopbaan als advocaat. Hij staat verdachten bij in belangwekkende procedures, waaronder fraude- en cassatiezaken. Naast zijn werk als advocaat publiceert hij regelmatig wetenschappelijke artikelen en geeft hij lezingen op strafrechtelijk gebied. Daarnaast maakt hij deel uit van de commissie van de Orde van Advocaten die de wetgever adviseert over strafrechtelijke wetsvoorstellen.

Liever een andere proefcursus uitproberen?

Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis en geheel vrijblijvend alle onderstaande proefcursussen ter waarde van 1 of 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Vraag nu een gratis proefcursus aan

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 100 online cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Tevens krijgt u toegang tot de pakketten van accountants, fiscalisten en notarissen, in totaal 260 cursussen.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met de ruime keuze vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De gratis proefcursussen wisselen regelmatig. Kijk voor het actuele aanbod op onze website.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven