Gratis online cursus: ‘Recente rechtspraak Arbeidsrecht 2020-I’

In deze gratis cursus gaat mr. M.W. Koole in op acht uitspraken van de Hoge Raad. Onder andere de volgende vragen staan centraal: Is het mogelijk om de ketenregeling te ontduiken via een payrollovereenkomst? Indien de rechter de werkgever veroordeelt tot herstel van de arbeidsovereenkomst, kan hij dan in dezelfde uitspraak de werkgever veroordelen tot betaling van het loon vanaf de hersteldatum? Deze en vele andere vragen beantwoordt mr. M.W. Koole in deze cursus.

Delen:

Na het volgen van deze cursus:

  • kunt u de voor de arbeidsrechtpraktijk belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie uit de voorgaande periode samenvatten
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Vraag de gratis cursus aan.

De auteur

M.W. Koole

Michiel Koole is partner bij HDK Advocaten te Amsterdam. Hij studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en werd in 2003 beëdigd als advocaat. Zijn aandachtsgebieden zijn met name concurrentiegeschillen, medezeggenschap en conflicten rond (statutair) directeuren. Naast zijn werk annoteert Michiel Koole juridische uitspraken, levert hij bijdragen aan juridische literatuur en verzorgt hij seminars.

Gratis online proefcursus

Gratis online proefcursusNascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu gratis een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 90 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Vakinhoudelijk en actueel

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven