Gratis online cursus: Recente rechtspraak Familierecht 2023-I

In de cursus Recente rechtspraak Familierecht 2023-I (t.w.v. 2 PO-punten) bespreekt prof. mr. P. Vlaardingerbroek namelijk de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van erkenning, gezag, afstamming, alimentatie en meer onderwerpen. Deze cursus bestaat uit een eerste gedeelte waarin de docent nieuwe en aanstaande wetgeving bespreekt, in het tweede gedeelte komt de nieuwe jurisprudentie aan bod. Ten slotte volgt een derde kopje over kinderalimentatie en overige zaken die de docent nog belangrijk acht.

Delen:

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie en wetsartikelen omtrent het familierecht
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk

Vraag de gratis cursus aan

Over de docent

prof. mr. P. Vlaardingerbroek

Prof. mr. P. Vlaardingerbroek is emeritus hoogleraar Familie- en Jeugdrecht aan de Law School van Tilburg University. Hij is daarnaast rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Rotterdam. Tevens is hij auteur van diverse publicaties op het terrein van het familie- en jeugdrecht.

Liever een andere cursus uitproberen?

Dat kan! Om uw kennis te laten maken met ons cursusaanbod kunt u gratis alle onderstaande cursussen ter waarde van 1 of 2 PO-punten volgen*. Voor één cursus naar keuze krijgt u de punten toegekend:

Vraag nu een gratis proefcursus aan

Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 130 online cursussen verdeelt over 14 (sub) rechtsgebieden, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied. Tevens krijgt u toegang tot de pakketten van accountants, fiscalisten en notarissen, in totaal ruim 300 cursussen.

Of u nu op zoek bent naar inhoudelijke verdieping of bovenop de actualiteiten wilt zitten; met de ruime keuze vindt u bij PO-Online altijd wel cursussen die aansluiten bij uw interesses en leerbehoeften.

  • Efficiënt nascholen wanneer het u uitkomt
  • Onbeperkt toegang tot een uitgebreid cursusaanbod
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante vakkennis

Abonneren

Wilt u meer ontdekken over PO-Online?

Dan kunt u hier meer informatie vinden over ons uitgebreide cursusaanbod, proefcursussen en abonnementen. U kunt ook contact met ons opnemen via de volgende kanalen:

Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

*De gratis cursussen wisselen regelmatig. Kijk voor het actuele aanbod op onze website

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven