Gratis online cursus Recente rechtspraak Huurrecht

Delen:

Eenvoudig uw kennis over huurrecht up-to-date houden? Met PO-Online kunt nascholen waar en wanneer het u uitkomt en kiezen uit meer dan 250 onderwerpen. Probeer nu vrijblijvend de gratis online cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht’ en laat u bijpraten over de laatste ontwikkelingen door mr. E.P.W. Korevaar. Lees verder

Gratis uitproberen

Probeer PO-Online nu gratis uit door een keuze te maken uit één van onze 5 proefcursussen. Zo kunt u met een abonnement nascholen waar en wanneer het u uitkomt. Tevens profiteert u nu van onze aantrekkelijke zomeractie.

Uitgelicht – gratis cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht 2019-I’ van mr. E.P.W. Korevaar
In de cursus ‘Recente rechtspraak Huurrecht 2019-I’ bespreekt Mr. E.P.W. Korevaar de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van huurrecht van het afgelopen half jaar. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: persoonlijke aansprakelijkheid curator winkelruimte, aanspraak verhuiskostenvergoeding bij renovatie woning, nieuwe modelclausules ROZ wegens label C-verplichting kantoren en aansprakelijkheid verhuurder bij ontruiming en onroerende aanhorigheid of roerende zaak.

Na het volgen van deze cursus:

  • kunt u de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie uit de voorgaande periode benoemen op het gebied van huurrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk;
  • bent u weer volledig op de hoogte van de actualiteiten op het gebied van huurrecht.

Vraag de gratis cursus aan >

De auteur:

E.P.W. Korevaar (advocaat Weebers Vastgoed Advocaten)
Elout Korevaar (1978) studeerde rechten in Leiden en kwam tijdens zijn studie in aanraking met het huurrecht. Na zijn afstuderen werkte hij als docent en onderzoeker aan de Universiteit Leiden. In 2006 maakte hij de overstap naar de advocatuur waar hij zich verder specialiseerde in het civiele vastgoedrecht. Hij werkte voor diverse gerenommeerde kantoren en adviseerde en procedeerde voor overheden, beleggers, zorginstellingen, verhuurders en winkeliers.

Elout adviseert over huurrecht, bouwrecht en koop en verkoop van onroerend zaken. Hij heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in grootschalige renovaties van woonwijken en winkelcentra, alsmede in huurprijstoetsing van winkelruimten. Elout verzorgt over deze onderwerpen regelmatig cursussen. Naast advocaat is hij docent huurrecht aan de Universiteit Leiden.

Elout is lid van de vereniging van huurrechtadvocaten, de juristenvereniging appartementsrecht en de vereniging voor bouwrechtadvocaten.

Gratis online proefcursus

Op een laagdrempelige manier ervaren of online nascholing bij u past? Maak dan een keuze uit één van onderstaande cursussen:

Waarom nascholen bij PO-Online?

  • Meer dan 250 onderwerpen
  • Vooraanstaande docenten
  • Onbeperkt toegang
  • Maandelijks nieuwe actualiteiten

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven