Gratis online cursus ‘Recente rechtspraak Strafrecht 2019-IV’

Delen:

In deze aflevering gaat Mr. W.J. Ausma onder andere in op het te laat instellen van hoger beroep, hij zet met u de redenen voor een aanhouding dan wel afwijzing van aanhoudingsverzoeken weer eens op een rijtje en bespreekt een interessant oplichtings-arrest waar de oplichter niet rechtstreeks maar middels een suikertante derden beweegt tot afgifte van enkele tonnen. De docent gaat in op de vraag of de geestverruimende ayahuasca-thee wel in de kerk mag worden genuttigd, bespreekt de Amsterdamse medicijnmoorden en nog een aantal voor de praktijk interessante arresten.

Na afloop van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het Strafrecht
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in uw dagelijkse praktijk

Vraag de gratis cursus aan.

De auteurs

mr. W.J. Ausma
Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich volgens anderen door zijn moderne zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen en is blogger bij het blad Mr.

Gratis online proefcursus

Nascholen waar en wanneer het u uitkomt? Het kan met PO-Online. U kunt nu een online proefcursus van PO-Online uitproberen. Bovendien levert deze cursus u ook nog eens 2 PO-punten op. Zo kunt u op een makkelijke manier ervaren of online nascholen bij u past.

U kunt kiezen uit onderstaande cursussen:

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 260 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie
  • Vooraanstaande docenten
  • Leuk om te doen

Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven