Gratis online cursus: ‘Recente rechtspraak Strafrecht 2020-IV’

In deze cursus gaat mr. W.J. Ausma in op de uitgebreide conclusie van de AG met betrekking tot vormverzuimen. Ook neemt hij bijbehorende relevante jurisprudentie met u door en bespreekt hij een uitspraak waarbij het strafdoel van preventie zwaarder weegt dan vergelding.

Delen:

De docent gaat ook in op het stappenplan dat de rechtbank Den Haag heeft weergeven voor de beoordeling van witwassen. Tot slot wordt er ingegaan op grieven in hoger beroep.

Na het volgen van deze cursus:

  • bent u op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen in de jurisprudentie met betrekking tot het Strafrecht;
  • kunt u deze ontwikkelingen toepassen in de dagelijkse praktijk.

Vraag de gratis cursus aan.

De auteur

W.J. Ausma

Willem Jan Ausma is sinds 1995 advocaat en onderscheidt zich volgens anderen door zijn moderne, zakelijke uitstraling en zijn krachtige pleidooien en gloedvolle betogen. Hij geldt als een van de toonaangevende advocaten in Utrecht en heeft al veel cliënten bijgestaan in spraakmakende zaken waaronder de Hofstadzaak (Jason W.) en samen met Onno de Jong het Passageproces (Fred R.), het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

Willem Jan Ausma is auteur van diverse juridische uitgaven, redacteur van het tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht, doceert bij diverse opleidingsinstituten, geeft geregeld gastcolleges en lezingen, en is blogger bij het blad Mr.

Probeer een gratis proefcursus

Benieuwd of PO-Online bij u past? Probeer een proefcursus en ervaar zelf het gemak van online nascholen bij PO-Online. Wij bieden u uit ons uitgebreid cursusaanbod vrijblijvend een selectie van vijf proefcursussen aan, die u gratis kunt proberen. Voor één proefcursus naar keuze ontvangt u bovendien 2 of 3 PO-punten.

Kies ter kennismaking uit één van onderstaande cursussen:

 Waarom nascholen bij PO-Online?

U maakt graag gebruik van kwalitatief hoogstaande nascholing, maar heeft geen tijd om daarvoor dagen weg te zijn. Met ons nascholingspakket heeft u toegang tot ruim 260 cursussen, ontwikkeld in samenwerking met de beste docenten uit uw vakgebied.

  • Onbeperkt PO-punten halen
  • Meer dan 260 onderwerpen
  • Vakinhoudelijk en actueel
  • Vooraanstaande docenten
  • Altijd en overal toegang tot relevante informatie

 Wilt u kennismaken met online nascholen, vraag dan hier de cursus aan.

Benieuwd naar de gratis cursus of wilt u meer informatie?
Tel: 030 – 26 44 100
E-mail: info@po-online.nl
Website: www.po-online.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven