Greenberg Traurig komt met Sustainability Desk vastgoedmarkt

De Amsterdamse vestiging van Greenberg Traurig, LLP lanceert de Amsterdam Sustainability Desk om hulp en ondersteuning te bieden bij duurzaamheidsvragen op het gebied van vastgoed in Nederland.

Delen:

beeld: Depositphotos

Het kantoor licht toe: “Recente studies tonen aan dat ESG-facturen – environmental, social en governance – cruciaal zijn voor de waarde van vastgoedinvesteringen. Investeerders en kredietverstrekkers besteden steeds meer aandacht aan duurzaamheid, niet alleen om te voldoen aan overheidsverplichtingen of omdat het aansluit bij hun kernwaarden, maar ook vanwege de financiële impact die duurzaamheid kan hebben, zowel in positieve als negatieve zin. Nederland staat bekend om zijn sterke betrokkenheid bij duurzaamheid en heeft veel stappen gezet om een groenere toekomst te garanderen. Als gevolg daarvan is de wet- en regelgeving voortdurend in ontwikkeling. Met onze brede kennis in zowel vastgoed als duurzaamheid willen wij cliënten door het steeds veranderende duurzaamheidslandschap begeleiden.”

Aandeelhouder Marijn Bodelier: “Onze Amsterdam Sustainability Desk zal cliënten advies geven over hoe zij duurzame vastgoedinvesteringen en -portefeuilles kunnen creëren en hen ondersteunen bij het navigeren door het complexe regelgevingslandschap. Ons multidisciplinaire team van experts heeft diepgaande kennis in duurzaamheid en vastgoed. Wij kijken ernaar uit om onze cliënten te ondersteunen bij het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen.”

Aandeelhouder David van Dijk: “We vinden het belangrijk om met onze Sustainability Desk bij te dragen aan begrip voor de juridische vraagstukken in de markt. En daarmee ook aan een duurzame toekomst voor Nederland en de EU. Want dat lukt pas echt als je begrijpt hoe het werkt.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven