Greenberg Traurig van hartje Amsterdam naar hartje Zuidas

De Amsterdamse vestiging van Greenberg Traurig, LLP zal over een half jaar zijn intrek nemen in Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas in Amsterdam.

Delen:

Greenberg Traurig, LLP krijgt voor haar meer dan 100 professionals ruim 3.000 vierkante meter kantoorruimte. De planning is dat Greenberg Traurig aan het eind van het eerste kwartaal van 2022 naar de Zuidtoren van het gebouw zal verhuizen.

Greenberg Traurig Amsterdam is de afgelopen jaren stevig doorgegroeid. Met de komst van een aantal nieuwe partners, plus teams, is het kantoor flink uitgebreid. “We zijn simpelweg uit ons jasje gegroeid”, vertelt Cees van Oevelen, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig. “Maar hartje Amsterdam verlaat je niet zomaar. We zochten een kantoorlocatie die minstens zo goed zou voelen. Een plek die vernieuwt en inspireert. Valley doet dat.”

Groene oase

Valley is een spectaculair gebouw, met een mix van appartementen, kantoren, retail, horeca en cultuur. Meest in het oog springend zijn de ‘hangende tuinen’, die zorgen voor een groene oase tussen het beton op de Zuidas. Greenberg Traurig huurt de derde en vierde verdieping in de zuidtoren. “We kijken er nu al naar uit om op deze plek te werken en onze cliënten te ontvangen. Getting it done together, in een gebouw waar alles samenkomt”, aldus Thomas van der Vliet, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig. “Met enige weemoed verlaten we het iconische Hirschgebouw. Maar ook Valley belooft nu al een landmark te zijn.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven