Greenberg Traurig verkozen tot ‘USA law firm of the year’

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Greenberg Traurig is door de Chambers en partnersverkozen tot "USA Law Firm of the Year". De prijs werd in Londen overhandigd tijdens de Chambers Global Awards ceremonie op 8 november jongstleden.

De "Chambers Global Awards" prijst voortreffelijkheid in wereldwijde juridische diensten. Finalisten worden benoemd door onafhankelijk onderzoek gedurende 12 maanden. De winnende firma’s zijn gekozen door een vooraanstaande jury van internationale afnemers van juridische diensten.

Peter Roorda, een van de Managing Shareholders van Greenberg Traurig in Amsterdam: "Wij zijn trots op de verkiezing van ons moederkantoor in de Verenigde Staten als USA Law Firm of the year, en dat we daar met een aantal zaken aan hebben kunnen bijdragen. Dit komt omdat we voor de VS de juridische ‘gateway to Europe’ zijn."

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top