Greenberg Traurig verruilt het stadse Leidseplein voor groene oase aan de Zuidas

De Amsterdamse vestiging van Greenberg Traurig, LLP is verhuisd naar Valley, het iconische multifunctionele complex aan de Zuidas. Met meer dan 100 professionals zullen zij gaan werken en samenkomen op deze inspirerende plek, vertelt het kantoor.

Delen:

“Met imposante trap- en waterpartijen die door het gebouw kronkelen en het uitbundige landschap van bomen, struiken en grassen, is Valley een groene oase van rust op de normaliter vooral betonnen Zuidas”, zegt het kantoor.

Greenberg Traurig is de afgelopen jaren stevig doorgegroeid in Amsterdam. Het was daarom tijd te verhuizen naar een groter kantoor. “We verhuizen naar een innovatief en duurzaam pand waar we twee verdiepingen betrekken”, vertelt Cees van Oevelen, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig. “Het unieke karakter van het pand waarin kantoren, woningen, winkels en horeca samenkomen met de open groene tuinen, laat een nieuwe en vooruitstrevender kant van de Zuidas zien.” Thomas van der Vliet, co-managing shareholder bij Greenberg Traurig vult aan: “De verhuizing naar de Zuidas maakt ons kantoor makkelijker bereikbaar voor cliënten. We kijken ernaar uit iedereen te ontvangen in ons nieuwe pand en een kop koffie te drinken in de tuinen.”

Inrichting

Greenberg Traurig huurt ruim 3000 vierkante meter kantoorruimte, verdeeld over twee etages. De werkplekken bevinden zich op de derde en vierde verdieping in kantoorkamers en enkele open werkplekken. De vergaderruimtes zijn gecentreerd rond de receptie. Een grote interne trap zorgt voor verbinding tussen de twee etages. Transparantie en natuurlijke kleuren zijn kenmerkend voor de inrichting van Valley. Dit is ook doorgetrokken in het kantoor van Greenberg Traurig, waarbij veel gebruik is gemaakt van glas, planten en hout.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven