Handige tassen als je veel spullen mee moet nemen

Heb jij een drukke baan waarvoor je veel spullen moet meenemen, ben je bezig met een groot project of ga je een paar dagen weg? In sommige gevallen volstaat een gewone tas voor dagelijkse dingen niet. In plaats van verschillende kleine tassen vol te laden en heel onhandig over straat te zeulen, kun je ook één praktische tas aanschaffen voor je spullen. Dit zijn de handigste tassen voor als je veel spullen mee moet nemen!

Delen:

Een sporttas

Een grote sporttas is ideaal voor veel spullen. De inhoud van sporttassen kan oplopen tot wel 105 liter. Bovendien ziet een sporttas van een kwalitatief merk er vaak ook nog eens ontzettend mooi uit. Houd er wel rekening mee dat je een sporttas in je handen of over je schouders draagt. Als je zware spullen mee moet nemen kan dat een flinke last zijn op je schouders. Een sporttas is dus vooral ideaal als je veel lichte spullen mee moet nemen, zoals een hoop kleding.

Een grote rugzak

Een mooie rugzak of school tas kun je al wat zwaarder beladen dan een sporttas. Bij een rugzak wordt het gewicht namelijk mooi gelijkmatig over je schouders verdeeld en je rug kan iets meer gewicht dragen dan je armen. Rugzakken kunnen oplopen tot zo’n honderd liter als je een echte backpack rugtas neemt. Bij zware spullen kan het ook handig zijn om de riempjes aan je rugzak aan de voorkant om je borst, buik of middel te binden, zodat je stabieler blijft staan.

Een mooie shopper

Voor shoppers geldt hetzelfde als voor sporttassen. Je draagt ze in je hand of over je schouder, dus ze zijn vooral geschikt voor spullen die veel ruimte in beslag nemen, maar niet heel zwaar zijn. Grote handtassen zijn helemaal in. Dus je kunt waarschijnlijk een prachtige leren shopper in een leuk kleurtje vinden. Niet alleen handig, het misstaat waarschijnlijk ook niet bij je outfit. Een tas die ook meer dan geschikt is voor dagelijks gebruik dus.

Een rolkoffer

Ook als je niet op reis gaat kan een rolkoffer een uitkomst zijn als je veel of zware spullen moet meenemen, bijvoorbeeld dure apparatuur. Een rolkoffer is ideaal voor zware spullen omdat rollen jouw last echt een stuk minder zwaar kan maken. Als je een rolkoffer gebruikt in combinatie met een grote rugzak kun je echt heel veel spullen meenemen zonder dat je er zelf al te veel moeite voor moet doen.

Een laptoptas

Als je veel zware spullen mee moet nemen is het verstandig om je laptop (als je die ook mee moet nemen) niet in je tas te stoppen. Zo voorkom je dat deze verdrukt wordt door alle zware spullen en kapot gaat. Koop in plaats daarvan een stevige laptoptas die je om je schouder kan hangen. Een laptoptas is doorgaans van een wat steviger materiaal dan een laptophoes en beschermt daarom een stuk beter. Zo weet je zeker dat al je spullen heelhuids van A naar B vervoerd kunnen worden.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven