Het Nationale Privacycongres 2018

Delen:

Ook in 2018 zal de Universiteit Leiden de 9e editie (sinds 2010) van het Nationale Privacycongres organiseren. Privacyrechtspecialisten prof. dr.mr. G-J. (Gerrit-Jan) Zwenne, Prof. mr.dr. P. (Peter) Blok, Mr. Q. (Quinten) Kroes, Mw. Mr. (Hester) de Vries en Mr. H. (Herke) Kranenborg zullen allen een bijdrage verzorgen! Vrijdag 23 november 2018, Locatie: Mövenpick Hotel te Amsterdam (5 PO NOvA); 15% korting voor leden NVvIR, VPR!

Prof. dr.mr. G-J. (Gerrit-Jan) Zwenne, advocaat/partner bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn te Den Haag en hoogleraar eLaw@Leiden. Lees meer….Centrum voor Recht en de Informatiemaatschappij, Universiteit Leiden

Prof. mr.dr. P. (Peter) Blok, hoogleraar Octrooirecht en privacy. Hij is verbonden aan het Centrum voor Intellectueel Eigendomsrecht (CIER) van de UU. Daarnaast is hij raadsheer in team handel van het gerechtshof Den Haag. Hij is gespecialiseerd in het intellectueel eigendomsrecht, het privacyrecht en de bescherming van persoonsgegevens.

Mr. H. (Herke) Kranenborg, lid van de juridische dienst van de Europese Commissie, vrijwillig wetenschappelijk medewerker K.U. Leuven.

Mr. Q. (Quinten) Kroes, advocaat-partner bij Brinkhof, en adviseert en procedeert over technologie- en privacyregulering. Hij schrijft en spreekt regelmatig over privacy.

Mw. Mr. (Hester) de Vries, advocaat Kennedy Van der Laan. Zij is een van de vooraanstaande Nederlandse deskundigen op het gebied van de wetgeving ter bescherming van persoonsgegevens.

Aanmelden & Meer Informatie

>>> Tip: Het Nationale Privacycongres 2018 <<<

Extra kennistips – uitgelicht:

Voor een volledig overzicht: www.paoleiden.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven