Brunel: Het recht in eigen hand

Delen:

Mr. Studenten traineeships legal

Je bent een jurist in spe met ambitie. Misschien heb je zelfs al meerdere malen je gelijk gehaald. Waar je nu ook staat, je weet hoe het juristenvak werkt. Het draait niet om het recht van de sterkste, maar om het recht van de beste. Met veelal dezelfde basis op zak als je concurrentie, is het belangrijk dat je je onderscheidt. Je zaken wint met jouw unieke kracht en jouw onderscheidend vermogen. Maar hoe kom je erachter wat dat is?

Je start een traineeship of leergang bij Brunel, waarin je jouw verborgen talenten ontdekt. Waarin je alle fijne kneepjes van het vak leert, je specifieke certificaten haalt én intensief werkt aan je soft skills. Want hoe we het ook wenden of keren, die zijn minstens zo belangrijk als je kennis. Leren bij Brunel betekent werken aan je ontwikkeling; gelijk bij de grootste organisaties van ons land. Coaching on the job bij bijvoorbeeld Achmea, waar je jouw focus legt op letselschade en verzekeringen. Of een traineeship Overheidsjurist bij een van onze andere partners, waar je meteen de eerste duurzame lijntjes legt voor jouw loopbaan…

Timmer je al aardig aan de weg, maar wil je jouw kennis en ervaring nog verder toespitsen? Ga dan gefocust op je doel af met de leergang Omgevingsrecht of Letselschade, speciaal samengesteld voor de échte ambitieuzelingen in het vak. Wil je naar de top, dan is dit je solide basis. Maar ook hiervoor geldt: je ambitie, motivatie en gedrevenheid is belangrijker dan je kennis. Die spijker je namelijk toch wel bij, en intensief ook. Want als jurist voor Brunel haal je het onderste uit de kan. Altijd.

Dus neem het recht in eigen hand, en kies voor je eigen succes. Dan helpen wij je met de weg ernaartoe.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven