Het Surf Project ontvangt donatie van Dentons

Dentons Europe Foundation, de goede doelenstichting van Dentons heeft 8000 euro gedoneerd aan het Surf Project. Dankzij het Surf Project kunnen kinderen met down, autisme of ADHD surfen.

Delen:

Plezier en veiligheid staan voorop. De kinderen krijgen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water een-op-een begeleid door bevlogen vrijwilligers. In het water valt alles even weg. Momenten om nooit te vergeten voor de kinderen, ouders en vrijwilligers.

Evaluatie en onderzoek zijn vanaf dag één cruciaal bij het Surf Project. Hierdoor is bekend dat het project een positief effect heeft op de deelnemers en hun directe omgeving. Surfen versterkt het zelfvertrouwen, de sociale vaardigheden, fysieke fitheid, en participatie in de maatschappij. Niet alleen het surfen is van waarde voor deze kinderen, maar ook de verbondenheid met de surfcultuur en levensstijl. Kinderen zijn er trots op dat ze surfen. “Ik ben uiteraard enorm blij met deze bijdrage van Dentons. Dit bedrag maakt de surflessen komende zomer weer mede mogelijk. Onze ambities om meer lessen per kind en vervolgonderzoek te doen naar de positieve impact van surfen op deze kinderen komen zo ook weer dichterbij”, zegt Suzanne van den Broek, oprichter van het Surf Project. 

“Ik ben zelf vrijwilliger bij het Surf Project, omdat ik het geweldige gevoel van surfen ken en onder de indruk ben van de professionaliteit van het Surf Project. Ik vind het natuurlijk fantastisch dat ik ook via mijn werk bij Dentons en door middel van de Dentons Europe Foundation een (financiële) bijdrage kan doen. Mijn aanvraag bij de Foundation is gehonoreerd omdat het Surf Project past bij de missie van Dentons Europe Foundation”, aldus Marc Stoffer, Head of Marketing and Business Development bij Dentons.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven