Partnerbijdrage van

Hoe krijg je grip op de civiele rechtspraktijk?

Iedere jurist in de civiele rechtspraktijk is bekend met leerstukken als causaliteit, verjaring en hoofdelijkheid. Maar hoe zet je die leerstukken effectief in ten voordele van de cliënt? Dat blijkt niet zo eenvoudig. Daarom kunnen civiele juristen nu een nieuwe cursusreeks bij het CPO volgen: 'Grip op de civiele rechtspraktijk'.

Delen:

Hoe krijg je grip op de civiele rechtspraktijk

In deze cursusreeks behandelen experts de belangrijkste onderwerpen uit de praktijk. In korte cursussen verdiepen deelnemers hun kennis van deze thema’s en leren ze veelgemaakte fouten te voorkomen. De docenten behandelen de stof niet vanuit de ‘willekeurige’ actualiteit, die deels afhankelijk is van eerder gemaakte fouten van anderen, maar vanuit de vraag wat in de civiele rechtspraktijk veel voorkomt.

Hoofddocent prof. mr. Steven Bartels, hoogleraar Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit, bepaalt de thema’s in de reeks en inspireert de experts die de cursussen verzorgen. Interactie staat centraal. De docenten prikkelen de deelnemers om met elkaar van gedachten te wisselen en deel te nemen aan inhoudelijk debat. Per cursus worden maximaal 20 personen toegelaten, waardoor het onderwijs interactief blijft en iedereen van elkaar kan leren.

Deelnemers bepalen zelf of ze één of meerdere cursussen in de reeks volgen. Bij meerdere cursussen kan het Altijd scherp-abonnement van het CPO voordelig zijn. Met het Altijd scherp-abonnement kiest de cursist 12 maanden lang onbeperkt uit het uitgebreide aanbod van juridische cursussen en webinars van het CPO voor een vaste prijs en scherpe prijs.

Meer informatie: www.cpo.nl/grip

Delen:

CPO

Blijf scherp. Volg een CPO-cursus en laat u inspireren door onze topdocenten. Zij nodigen u uit om kritisch te zijn en verder te denken….

Meer berichten van partner

Scroll naar boven