Hoger op Google door nieuwe site

Delen:

Met advocaatscore.nl is een nieuwe beoordelingssite in de lucht, waarmee advocaten hun ranking op Google kunnen verbeteren.  Advocatenkantoren kunnen via de tool van advocaatscore.nl beoordelingen van cliënten verzamelen.  Al deze ervaringen worden op een intern, afgeschermd dashboard gepubliceerd.

Keurmerk

Het gemiddelde van alle reviews resulteert in een cijfer dat wordt weergeven in een keurmerk. Kantoren kunnen dit keurmerk eenvoudig plaatsen op hun website. “Google zal dat belonen met sterren in de zoekresultaten en mogelijk een hogere positie,” stelt oprichter Albert Munneke. Volgens hem hebben mensen twaalf keer meer vertrouwen in een externe beoordelingstool zoals Advocaatscore dan in  beweringen van advocaten op de eigen website.

Certificaat

Bedrijven als Coolblue en Eneco werken al jaren met dergelijke beoordelingen. De ‘technische motor van Advocaatscore.nl is Klantenvertellen. De vragen en werkwijze zijn specifiek afgestemd op de advocatuur. “Cliënten krijgen meer inzicht in de dienstverlening van advocaten, advocaten kunnen de beoordelingen gebruiken om zich te profileren,” aldus Munneke. “Win-win dus.” Eens per jaar ontvangen deelnemende kantoren een officieel certificaat met het gemiddelde cijfer van het kantoor.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven