Holla breidt strategische alliantie uit

GSJ advocaten heeft zich aangesloten bij de strategische alliantie van het Britse advocatenkantoor TLT LLP en Holla Advocaten.

Delen:

Holla breidt strategische alliantie uit

Door de aansluiting van een van de grootste kantoren van België is een volgende stap gezet in de internationale langetermijnstrategie om met andere toonaangevende kantoren in Europa, Noord-Amerika en India te komen tot een sterke internationale alliantie, zo laat Holla weten.

“In juni 2020 kondigde Holla, als een van de oprichters van deze alliantie, al aan dat het doel van deze internationale samenwerking is cliënten naadloos grensoverschrijdende juridische en fiscale dienstverlening te bieden. De toetreding van GSJ stelt de drie kantoren nu in staat om internationaal opererende Nederlandse, Belgische en Angelsaksische organisaties beter te bedienen. De strategische samenwerking is bovendien gericht op het delen van kennis, expertise en innovatie.”

GSJ is een full-service advocatenkantoor opgericht in 1985 en gevestigd in Antwerpen. In omvang is GSJ het vierde grootste kantoor van België. Het team van 18 partners en 58 advocaten is gespecialiseerd in sectoren als het bankwezen en verzekeringen, vastgoed, detailhandel, industrie, de publieke sector, het onderwijs en de gezondheidszorg. Zowel in de publieke als private sector heeft GSJ een sterke positie opgebouwd.

“Holla Advocaten zit in een fase van sterke groei. De afgelopen jaren hebben wij ons met succes gericht op de zakelijke markt en (semi-)publieke instellingen,” zegt Robert Gebel, managing partner van Holla Advocaten. “Het aantal zaken met een belangrijk internationaal aspect wordt steeds groter. De oprichting van de strategische alliantie met TLT heeft daar in belangrijke mate aan bijgedragen. Doordat ook GSJ advocaten zich nu aansluit, kunnen we onze positie op de (internationale) zakelijke markt verder versterken.”

Bart Goossens, managing partner van GSJ, voegt toe: “Door ons aan te sluiten bij deze strategische alliantie kunnen we cliënten ondersteunen die zich richten op en actief zijn in de Nederlandse, Belgische en Britse markt. Of het nu gaat om grote financiële dienstverleners, fintechs, spelers in de energiesector of producenten van voedingsmiddelen en dranken. Door het delen van kennis, expertise en innovatie kunnen we internationaal georiënteerde cliënten beter dan ooit ondersteunen.”

John Wood, managing partner van TLT, zegt over de samenwerking: “Hoewel het afgelopen jaar aanzienlijke uitdagingen met zich meebracht, blijven onze ambities voor de toekomst overeind. We zijn blij dat we de afgelopen 12 maanden vooruitgang hebben geboekt met onze internationale strategie. De uitbreiding van de strategische alliantie met GSJ, zal ongetwijfeld aanzienlijke voordelen opleveren voor alle betrokkenen. Niet in de laatste plaats voor cliënten die op ons vertrouwen voor juridisch en fiscaal advies in een steeds complexere omgeving. Vooruitkijkend richten wij ons op het versnellen van onze internationale strategie door de komende jaren gelijkgestemde kantoren in Europa, India en de VS te laten aansluiten bij de strategische alliantie.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven