Holla legal & tax

Local Hearts Global Minds

We zijn een full service advocatenkantoor met vestigingen in Utrecht, ’s-Hertogenbosch en Eindhoven en hebben meer dan 80 advocaten. We hebben sterke wortels in het bedrijfsleven en zijn onderdeel van een internationale strategische alliantie. Want iedereen die zakendoet weet: grenzen zijn relatief. We begrijpen dat de wereld groter is dan alleen onze regio en dat mondiale ontwikkelingen van invloed zijn op lokale organisaties. Daarnaast bieden deze internationale trends nieuwe kansen. Wij noemen dat Local Hearts, Global Minds.

Autonomie

Wij werken in compacte teams waarin openheid, vertrouwen en het geven van feedback belangrijke pijlers zijn. Hieruit vloeit voort dat elk lid van het team een belangrijke schakel is, we rekenen op jouw input en expertise. Vanaf het begin krijg je bij Holla veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je de vrijheid om op je eigen manier invulling te geven aan je functie. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. En dankzij de korte lijnen binnen kantoor worden goede ideeën ook echt tot uitvoering gebracht.

Professionaliteit

Bij Holla kennen we de kracht van onze mensen. Wij doen er alles aan om onze werknemers zo goed mogelijk te faciliteren, zodat die het beste uit zichzelf kunnen halen. Binnen kantoor doen we niet aan traditionele hiërarchie. In onze teams werkt iedereen op gelijk niveau met elkaar samen. Hierdoor krijg je als medewerker de kans om een sterke band op te bouwen met je teamgenoten en met de cliënten. Van PA tot partner, samen werken wij aan het continu behalen van geweldige resultaten.

Goede sfeer

Bij ons op kantoor kent iedereen elkaar. Wij werken in 18 verschillende rechtsgebieden, maar over de teams heen is er veel contact en versterkt men elkaar. Wij hebben een positieve instelling en werken graag samen. Dit gebeurt onder andere in multidisciplinaire teams voor onderwerpen die wij belangrijk vinden. De ambitie en drive van onze werknemers gaat gepaard met een sociale en vriendelijke sfeer. We zien elkaar dan ook graag in een informele setting, zoals bij de gezamenlijke lunch of tijdens een van de jaarlijkse evenementen.

Holla legal & tax

Stationsplein 101
5211 BM Postbus 396 ‘s-Hertogenbosch

Volg op social media

Vacatures bij Holla legal & tax

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Scroll naar boven