Holtman Notarissen in Utrecht verder als KienhuisHoving advocaten en notarissen

Vorig jaar al fuseerden KienhuisHoving advocaten en notarissen met Holtman Notarissen in Utrecht. Om nog meer als één kantoor naar buiten te treden, gaan zij sinds 23 september 2021 samen verder onder de naam 'KienhuisHoving advocaten en notarissen'. 

Delen:

Voor Holtman Notarissen zorgde de samenwerking, naast groei, ook voor expertise op meerdere rechtsgebieden. De fusie sterkt KienhuisHoving in haar ambitie om verder te groeien en dichtbij de cliënten te staan, letterlijk en figuurlijk in Twente, maar ook daarbuiten, zegt het kantoor. Inmiddels zijn op het kantoor aan de Koningslaan 62 in Utrecht ook diverse advocaten werkzaam, onder andere gespecialiseerd in het (commercieel) vastgoed, insolventierecht, arbeidsrecht, IT-recht, intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht en ondernemingsrecht. De samenwerking met advocaten biedt volgens het kantoor meerwaarde voor de cliënt. “Om nog meer als één kantoor naar buiten te treden, gaan wij sinds 23 september 2021 samen verder onder de naam ‘KienhuisHoving advocaten en notarissen.” Daarmee verdwijnt de naam ‘Holtman Notarissen’.

Bestuursvoorzitter Lesley Broos: “Met deze stap maken wij ons aanbod van kwalitatief hoogwaardige dienstverlening ook voor cliënten in de regio Utrecht compleet”.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven