Kienhuis Legal

Werken bij Kienhuis Legal

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt op de plek waar je werkt. Dat gaat niet alleen over het kantoor in Enschede of in Utrecht, maar ook binnen de cultuur van het bedrijf. Een cultuur van samenwerken op basis van vertrouwen. Elkaar succes gunnen. Van hard werken en veel leren. Op de voor Kienhuis Legal kenmerkende manier; nuchter en relaxed. Met ruimte voor ontspanning. Wij vinden maatwerk belangrijker dan een maatpak. Als betrokken legal partner staan wij zij aan zij met onze cliënten om obstakels weg te nemen, nieuwe mogelijkheden te verkennen en de uitkomst te veranderen in hun voordeel.

Thuis bij Kienhuis

Nobody is an island. Samen komen we verder. Dat start met teamplay. Het is de kern van hoe we werken. Over de grenzen van vakgebieden heen en ongeacht de locatie. We zijn één team dat met een open blik van elkaar leert. Persoonlijk en relaxed. Je voelt je thuis bij Kienhuis.

Grenzeloos

In een wereld die voortdurend in beweging is, maakt goed juridisch advies het verschil. Wij helpen – zowel nationaal als internationaal – ambitieuze ondernemers, overheden en toekomstmakers om de wereld van morgen vorm te geven. Met de juiste mix van kennis, ervaring en persoonlijkheid lossen we problemen het liefst op voordat ze er zijn. Of je nu een advocaat zoekt of een notaris, Kienhuis Legal is het full service kantoor waarmee wij de uitkomst veranderen in het voordeel van onze klanten.

Mooi compleet is ook het scala aan specialismen dat Kienhuis Legal heeft. De boodschap is, dat talent bij ons altijd zijn plek vindt!

Opleidingen

Om de kennis van onze medewerkers up to date te houden nodigen wij hoogleraren uit op kantoor om de juridische actualiteiten te doceren. Via het Kienhuis Legal College organiseren wij zo ruim 20 bijeenkomsten per jaar. Onze medewerkers hoeven op deze manier niet te reizen om hun opleidingspunten te behalen. Bovendien kunnen ze onder het genot van een eenvoudig diner op een informele manier met collega’s bijpraten. Een win-win-situatie.

Daarnaast organiseren wij via de Kienhuis Legal Academy diverse masterclasses en events voor onze cliënten. Deze bijeenkomsten worden door onze eigen medewerkers, ook door advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen, gegeven. Deze zijn bedoeld voor een breed publiek: van ondernemingen tot instellingen, overheden en natuurlijk hun medewerkers. Bij ons krijg je alle ruimte om hierin mee te denken.

Podcast

Stangelove, Enschede, Kienhuis Legal

Sinds 2020 hebben wij een eigen podcastserie: ‘Over recht gesproken’. Tijdens onze podcasts bespreken wij juridische actualiteiten. De ene keer aan de hand van een uitspraak, de andere keer naar aanleiding van een interessante juridische ontwikkeling, maar steeds op een heldere en laagdrempelige manier. Daarbij maken wij vanzelfsprekend de vertaalslag naar de praktijk.
Onze podcasts gaan over verschillende rechtsgebieden. We richten ons daarmee op diverse doelgroepen, zoals ondernemers, HR-professionals en bedrijfsjuristen. Maar ook wanneer je geen affiniteit met het recht hebt, is onze podcast zinvol en leuk om naar te luisteren. Wij brengen het recht dichterbij.

Na het werk

Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op kantoor vind je dat in onze bruine kroeg, waar het iedere vrijdagmiddag happy hour is.
Bovendien organiseren wij onder andere personeelsuitjes, de familiedag, het Sinterklaasfeest voor de kinderen van onze medewerkers en het kerstfeest.

Daarnaast vind je volop gezelligheid in de studentensteden Enschede en Utrecht. Uitgaan, terrasjes en restaurants, bioscopen en theater, alles is hier te vinden.

Kienhuis in Utrecht

Sinds oktober 2020 hebben wij ook een volwaardige vestiging in Utrecht. Ook op ons kantoor in Utrecht werken notarissen en advocaten nauw samen en zijn al onze disciplines vertegenwoordigd. Wij zitten gevestigd in het Newton House, aan de Newtonlaan 265. Centraal in het land en goed bereikbaar; ideaal voor veel van onze cliënten én medewerkers uit de Randstad en de rest van Nederland. En in de buurt van het levendige en gezellige centrum van studentenstad Utrecht! Genoeg mogelijkheden voor na het werk.

Kienhuis Foundation

Met de Kienhuis Foundation ondersteunen wij kinderen in de regio van onze kantoren bij hun ontwikkeling. Want ieder kind moet zich kunnen ontwikkelen zoals hij/zij dat zelf wil. En als zij daarvoor niet alles tot hun beschikking hebben, helpen wij hen daar graag bij. De kinderen worden persoonlijk begeleid door onze eigen collega’s.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met onze afdeling HR via hr@kienhuislegal.nl.

Kienhuis Legal

Pantheon 25
7521 PR Enschede

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels intern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier, Familiebedrijven

Doelregio

(inter)Nationaal

Vacatures bij Kienhuis Legal

Dit schreef Mr. over Kienhuis Legal

Scroll naar boven